facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Den Dama

Den Dama
Den Dama er en multibrand-butikk som ligger på Frogner i Oslo.
Den Dama ble etablert i 1994 og har i over 25 år tilbudt det beste innen klær, vesker, sko og tilbehør til norske kunder.

Den Damas utvalg består alltid av det beste fra de ledende internasjonale og norske designere.

Den Dama fører over 60+ merker som: Acne Studios, Alexander Wang, ByTiMo, Cala Jade, Chimi, Diemme, Faithfull the Brand, Forte_forte, FWSS, Golden Goose, IRO, Isabel Marant, Juicy Couture, Lala Berlin, Maanesten, Rag & Bone, Saks Potts, See by Chloé, Self-Portrait, Tom Wood, Veja, Vince med flere.

"Den Dama er en multibrand-butikk som ligger på Frogner i Oslo. Vi etablerte oss i nåværende lokaler i 1994 og har i over 25 år tilbudt det beste innen klær, vesker, sko og tilbehør. Med vår visjon «Up front in fashion» jobber vi hardt for å være nummer 1-destinasjonen for fashion i Norge. I vår boutique skal det være god stemning. Vi drar på innkjøp flere ganger i året til bl.a. Paris, og gjennom våre gode personlige relasjoner og nettverk i bransjen sikrer vi kjente merker til våre kunder. Vårt utvalg består alltid av det beste fra ledende internasjonale og norske designere. Velkommen til Den Dama i Frognerveien 4, Oslo."
Adresse: Frognerveien 4 , Oslo 0257, NO
Telefonnummer: 22 55 40 01
moc.amadned@tsop
By: Oslo
Rute: Frognerveien 4
Postnummer: 0257


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: X


relaterte søk: den dama juicy couture, den dama klesbutikk, den dama instagram, den dama frognerveien 4, den dama river av meg klærne, bolina, den dama river av meg klærne sang, tøybelte dame
Anmeldelser
Ble tatt for å stjele av en eldre dame som kom løpende etter meg på gata. Hun tok vesken min og sa hun måtte sjekke den. Jeg ble så paff og satt ut. Ingen privatpersoner, butikkansatte eller vektere har lov til å ransake noen. Hun burde vært politianmeldt. Da hun skjønte jeg ikke hadde stjålet noe, så beklagde hun ikke engang. En meget ubehagelig opplevelse. Skal aldri besøke butikken igjen. Betjeningen snakker uansett mest med hverandre og opptrer med lite fokus på kundene.
Jeg har vært innom Den Dama både for å handle, men også bare for å ta en titt eller bare la meg inspirere av den flotte butikken, de nydelige og dedikerte utstillingene og sist men ikke minst de blide og alltid imøtekommende personalet. Jeg elsker butikken og er takknemlig for alle gode råd og tips fra en serviceinnstilt gjeng ansatte fra Den Dama, som lytter til mine ønsker. Har du ikke tatt turen innom Den Dama så bør du gjøre det NÅ
Jeg har vært kun en gang hos Den Dama, og den servicen jeg fikk hos de hyggelige damene der var helt fantastisk. Kommer gjerne innom igjen neste gang jeg er i Oslo
Svært fornøyd med plagget jeg kjøpte. Veldig god og superhyggelig service ifb med mitt kjøp, da jeg hadde noen spørsmål om varen. Den ble sendt raskt etter bestilling, og kom frem allerede etter en dag. Kan absolutt anbefale handel hos Den Dama
Butikken tar ikke imot retur/bytte eller tilgodelapp på salgsvarer. Dette var noe de ikke informerte om med lapp i butikk eller muntlig på salgstidspunktet. Hadde de gjort det kunne frøkna ha prøvd varen i butikken. De henviser i ettertid ganske arrogant at de har gjort sin opplysningsplikt rundt dette ved at det står på salgskvitteringen, noe som ikke er enkelt å se før man skal bytte i noe annet. Hit går vi aldri igjen!
Jeg fikk veldig god oppfølging og service og vil anbefale varmt dette etablissementet. Beskrivelsen av varen stemte på en prikk. Handler gjerne gos Den Dama igjen!
Ikke bruk netthandel eller telefonhandel fra denne butikken! Svært dårlig kundeservice, på grensen til komisk om man har en god dag. Bestilte en svært dyr genser på telefon de har ikke lov til å selge merket på nett og den hyggelige damen jeg snakket med bekreftet at jeg kunne returnere den og få pengene tilbake om den ikke passet. Genseren passet ikke og for å være høflig, ringte jeg butikken for å informere om at jeg kom til å returnere den og for å høre hvordan de ville at jeg skulle gjøre det. Hun som svarte meg i på telefon åpnet med å si at det ikke var sikkert at jeg ville få pengene tilbake. Fordi de ikke hadde lov til å selge dette merket på nett kunne de ikke refundere pengene ?! Jeg fortalte hva selgeren hadde sagt på telefon, og informerte også om rettigheter når man handler på nett og ved annen type fjernsalg. Da vikler hun seg inn i noe usammenhengende tull og sier at hun skal se når pakken kommer og at hun lover at "alt skal ordne seg" og at hun skal ringe meg når pakken er mottatt. Jeg ber om å få snakke med selgeren, men det får jeg ikke fordi hun jeg snakker med er innehaver av butikken sier hun, og det er hun som bestemmer. Hun fremstår totalt irrasjonell og ufornuftig og jeg velger å avslutte samtalen. Jeg sender pakken med sporing og kommer i kontakt med en fornuftig ansatt som sier at jeg selvfølgelig skal få pengene tilbake som avtalt. Likevel må jeg purre gjentatte ganger før jeg får kvittering på at pengene er refundert. Kommer aldri til å handle der, hverken i fysisk butikk eller på nett. Synd at de ikke forstår seg på kundebehandling for det er en fin butikk.
Utrolig lite imøtekommende, arrogant og uhøflig eldre dame som jobbet der. Følte meg til bry. Dårlig kundeservice! Forventer langt bedre spesielt i en butikk med produkter av så høy pris.
Beste butikken i oslo, stort utvalg og kjempehyggelig ansatte
Særdeles hjelpsom og vennlig betjening. Kudos!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Den Dama med offentlig transport


Solli 20 meter
21
Solli 100 meter
12N
30
30N
31
Solli 100 meter
12
13
Niels Juels gate 170 meter
12N
Niels Juels gate 180 meter
12

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Den Dama.

Oslo dameklær

åpningstider, plassering. Frognerveien 4 kart bykart, satellitt visning. Den Dama adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Den Dama. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Den Dama med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Den Dama Den Dama 1 meter Ble tatt for å stjele av en eldre dame som kom løpende etter meg på gata. Hun tok ves...
Mille May Mille May 208 meter
Briskeby Gods Briskeby Gods 224 meter
Zig Zag Zentrum Zig Zag Zentrum 254 meter
Zenit Zenit 418 meter Det beste utvalget i litt spesielle klær. Mye i svart og den beste service. Anbefales...
Bruuns Bazaar Bruuns Bazaar 450 meter
Comin Comin 450 meter
Ginny Ginny 451 meter Kvalitet, stort utvalg, hyggelig betjening
Happy Day In The House Happy Day In The House 492 meter Like god service hver gang og supre klær
Soul Soul 498 meter Utsøkt nisjebutikk med lekre skatter fra Zimmermann, Missoni, DKNY, Victoria Beckham ...
Happy Day In The House Klesbutikk Happy Day In The House Klesbutikk 517 meter Like god service hver gang og supre klær
Weightless Weightless 534 meter WEIGHTLESS OFFICIAL. - Online destination for sporty and feminine streetwear. Shop:...
Ma Vest Ma Vest 542 meter
Design Forum Design Forum 591 meter Butikken finnes ikke lenger, så kanskje lurt å fjerne denne sida?
Amuletten Amuletten 623 meter
Milla Boutique Milla Boutique 731 meter Utrolig fine produkter og hyggelig ansatte! Mykje bra kvalitet og fin atmosfære.
Scotch & Soda Scotch & Soda 732 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler