facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Den glade hund

Info

Jeg er utdannet hundeinstruktør og tilbyr hundelufting, konsultasjoner til deg som opplever utfordringer med hunden, privattimer til deg som ønsker praktisk instruksjon/ trening samt hundefotografering.

Historie

Jeg tilbyr profesjonell hundelufting i Oslo og Akershus. Hundelufting foregår på dagtid og kveldstid, og du kan velge mellom hundelufting i gruppe eller hundelufting for en. Det er perfekt når du har lange dager på jobb, er syk, opplever at hunden din er mye alene, eller når tiden rett og slett ikke strekker til. Din hund vil få en god tur med mye aktivisering. Selv kan du ha god samvittighet, og komme hjem til en rolig og glad hund etter endt arbeidsdag.

Å overlate hunden sin til fremmede er av egen erfaring ikke alltid like lett. Derfor ønsker jeg å bli kjent med din hund i forkant av første luftetur, samt få til et godt samarbeid med deg som eier. Jeg er utdannet hundeinstruktør og har kunnskap om hund slik at jeg bedre kan lese og forstå din hund under turene.

Vi vet i dag at hunder har et stort behov for å få utløp for sine fenomenale egenskaper, og derfor har jeg fokus på variert aktivisering på lufteturen. Hver tur inneholder nesearbeid, problemløsning, balanse, samarbeid og selvfølgelig fysisk aktivitet og lek.

Jeg er her for deg og din hund, og alle hunder er like velkommen! Ta kontakt for en uforpliktende prat og nærmere informasjon når som helst. Gleder meg allerede til å bli bedre kjent!

Adresse:
Telefonnummer: 916 16383
By: Skedsmokorset


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Adferdsspesialist hund Møre og Romsdal, Valpekurs Molde, Hundekurs Møre og Romsdal, Agility Molde
Nærliggende lignende selskaper
Lanis Hundefysio og Hundekurs Lanis Hundefysio og Hundekurs 3 km Veldig flott hundeskole med flinke lærere pg variert aktivitet. Vi kommer til å forts...
Sweet the golden Sweet the golden 3 km Hundetrening Konkurranselydighet Hverdagslydighet Valpekurs m.m.
Dog Academy - Hundeskole, hundebutikk og hundepass. Dog Academy - Hundeskole, hundebutikk og hun... 3 km Dog Academy AS er et hundesenter som tenker helhet for deg og din hund. Kjersti Bjønt...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler