facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Den Grøne Kafe

Den Grøne Kafe

Info

Innerst i Hardangerfjorden ligg Ulvik
her finne du Den Grøne Kafé med lunsj og middag servering og med alle rettigheitar

Historie

Koselig kafé som ligg ved kaien i Ulvik

Adresse: Promenaden 7 , Ulvik 5730, NO
Telefonnummer: 56 52 61 87
on.efakdrojf@tsop
By: Ulvik
Rute: Promenaden 7
Postnummer: 5730


åpningstider

Tirsdag: 12:00-21:00
Onsdag: 12:00-21:00
Torsdag: 12:00-21:00
Fredag: 12:00-21:00
Lørdag: 12:00-21:00
Søndag: 12:00-18:00


relaterte søk: drøs kafe, spisesteder ulvik, ulvik kafe
Anmeldelser
Flott koselig restaurant med god mat og flotte omgivelser og utsikt. Veldig god service her av de som jobbet og de tilpasset seg behovene våre. Enkelt og greit med unger også.
Spiste is og pizza. Begge deler var såkalt helt greit, men litt dyrt i forhold til nivået på maten. Pizzaen ble levert ganske så kjapt, det var et pluss.
Bra lunsjsted dette. Familien på 4 traff godt med våre valg. To deilige hjemmelagde angusburgere, en god pizza med ovnsstekt og sprø skinke, og en høydare av en fish & chips til undertegnede. Angrer på at jeg ikke tok den store porsjonen. Hyggelig betjening og bra lokasjon med flott utsikt
Dette var en overraskelse. Så for oss en "nød-middag" i mangel på andre åpne steder, men her ble det mye og meget god mat. Kan anbefales.
Liten meny, men til gjengjeld så sitter rettene godt. Vi hadde 3 forskjellige retter ved bordet, og alt så bra ut og alle var fornøyde. Nydelig smak, pent anrettet.Mat: 5/5
Fantastisk mat, nydelig utsikt og hyggelig betjening Mat: 5/5
Hadde lest mye positivt så derfor stoppet vi for lunsj. Gikk for fish & chips som vi også hadde hørt rykter om skulle være bra. Greit nok, men litt skuffende. Kunne fint fått litt mer tid og varme slik at batteren hadde blitt sprø. Åpen dør i begge ender av lokalet gjorde også til at det hadde vært varmere å sitte ute i regnet. Men fin lokalisering ved sjøen. Godt mulig vi gjør et forsøk til en annen gang.
Bestilte fish and chips, for stedet er kjent for å ha det som en god rett. Chipsen var veldig god,det var selve fisken også, men paneringen smakte harskt, så den lå igjen på tallerkenen. Når kokken ble gjort oppmerksom på dette, ble det avvist som usant, for han hadde byttet oljen to dager før, og silt oljen flere ganger etterpå. Han burde heller takket for at vi gjorde han oppmerksom på det
Liker man Fish and Chips, så er det et must her. Den er fantastisk. Det er for all del det andre som serveres også. Vi har vært der flere ganger, og kommer gjerne helt sikkert igjen.
Rask servering av mat til tross for stor trafikk. Vi var 6 gjester og alle fikk maten likt. Både BLT sandwitchen og fish & chipsen var god. Passe store porsjoner, alle ble gode og mette.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler