facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Den store sommerfesten

Den store sommerfesten

Info

Den store sommerfesten på Viste for 7. gang!

Historie



Sola skinner og Den Store Sommerfesten på Viste rocker videre – Alt er klart for ny folkefest Lørdag 9. august!!!


HEY – HVOR ENN DU ER I VERDEN.....!!!! Drønnet fra DUMDUM BOYS SIN aller største slager skal drønne over Vistestranden denne lørdagsnatta sammen med ÅGE ALEKSANDERSEN sin herlige «Det er DIN DAG I DAG...herregud for en herlig dag!!!».... OG HVILKEN DAG DET KOMMER TIL Å BLI! Årets Sommerfest, den 8. i rekken, skal i år fylles til randen av DUMDUM BOY og selveste ÅGE ALEKSANDERSEN.

DUMDUMBOYS er et av de mest sentrale bandene i norsk rockehistorie og kjent som en av de fire store i norsk rock. De mottok Spellemannsprisen tre ganger på rad for sine 3 første utgivelsen og ble i 2011 tildelt Alf Prøysens ærespris. Noe av det viktigste DUMDUM har gjort var å bevise at rock’n’roll fungerer med norske tekster. DUMDM BOYS er synonymt med det absolutt beste norsk rock har å tilby og vi gleder oss hemningsløs til å rungende allsang når «Splitter pine», «Lunch i det grønne», «Enhjørning» og «Slave» skal ljome over Viste.

ÅGE ALEKSANDERSEN trenger ingen nærmere presentasjon. En av våre mest folkekjære rockere som med sine intelligente og enkle tekster har flyttet inn i hjertene våre for godt. Med sanger som har overlevd flere tiår og som for alltid vil bestå som udødelige klassikere. Når vi ble forelsket i «Lys og Varme» krøp han Åge dypt inn i sjela vår med et mesterverk som enda fyller våre sinn med lengsel og glede over hvordan musikk så vakkert kan formidle de varmeste følelser. «Leva livet» er vel i motsatt ende en hyllest til det livet som bare en ordentlig rockeklassiker kan skape, mens «fire pils og en pizza» rører dypt inn i den norske folkesjela. I all sin enkelhet beskriver den oss nordmenn og hvor viktig det er å sette pris på de nære ting.

Vi er usedvanlig stolte av å kunne invitere til den 8. utgaven av den tradisjonsrike Sommerfesten på Viste. Årets artister er uten tvil noe av det aller største vi som en folkelig festival kan by på. Gjennom tiår har disse artistene gleden gamle og unge og nok en gang er det duket for allsang, muligheten til å komme sammen og en fantastisk mulighet på å være med på store uforglemmelige øyeblikk!

Billettene er i salg fra tirsdag 24/3. kl. 12:00 på Billettservice.

Velkommen til Viste lørdag 9. august.

Adresse: Visteveien 47, 4070 Randaberg
Telefonnummer: 920 42 134
By: Randaberg
Rute: Visteveien 47
Postnummer: 4070


Nærliggende lignende selskaper
Alive Produksjoner Alive Produksjoner 2 km Arrangement
Randaberg synger julen inn Randaberg synger julen inn 2 km Randaberg synger julen inn
Landsbykonferansen i Randaberg Landsbykonferansen i Randaberg 2 km Årets tema: Jakten på det gode liv. Audun Myskja gir deg "Ungdomskilden. 12 gode råd ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler