facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Destinasjon Nydalen

Destinasjon Nydalen

Info

Nydalen – et attraktivt sted å jobbe, studere, bo og besøke

Historie

Destinasjon Nydalen har til hensikt å skape god kommunikasjon rundt Nydalen og alt området har å by på – for næringslivet, studenter, innbyggere og de som er på besøk.

Gjennom spennende og oppdatert innhold, samt involvere brukerne i konkurranser og aktiviteter, vil vi tydeliggjøre alle de kvalitetene som preger Nydalen positivt:
- Naturen her er lett tilgjengelig. Akerselva og skog og mark ligger rett utenfor kontoret.
- Tilbudet innenfor uteliv og forretninger er interessant, og vokser stadig.
- Nydalen ligger kun 10 minutter med bane fra Oslo sentrum.
- Et interessant næringsliv som eksisterer side om side med BI gjør dette til et dynamisk og inspirerende sted å drive forretning.
- Et variert tilbud av aktiviteter som kultur, sport, friluftsliv og underholdning.



"Destinasjon Glede er er helt nytt kurskonsept som ledes av Björg Thorhallsdottir. Hun har utviklet et unikt kurs som du kan ta del i, og hvor du får veiledning og råd fra flere av landets aller beste eksperter på sine områder. I løpet av ett år vil Björg og fagekspertene hjelpe deg å finne mer glede – og til få orden i livet ditt. Kurset består av åtte ulike moduler hvor du vil få konkrete verktøy for å lykkes."
Adresse: 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 45485400
By: Oslo
Postnummer: 0484


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Destinasjon Nydalen. Destinasjon Nydalen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Destinasjon Nydalen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Destinasjon Nydalen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler