facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det Andre Teatret

Det Andre Teatret
"Det Andre Teatret er nesten som et ordentlig teater – bare litt morsommere!Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har vi hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år.Vi spiller over 350 forestillinger hvert år på våre egne scener i Oslo og turnerer omfattende i skoler, kulturhus og internasjonale festivaler over hele verden. Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret.Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til [email protected]"
Adresse: Ivan Bjørndalsgate 9 , Oslo 0472, NO
Telefonnummer: 483 62 776
By: Oslo
Rute: Ivan Bjørndalsgate 9
Postnummer: 0472


åpningstider

Tirsdag: 17:00-23:00
Onsdag: 17:00-23:00
Torsdag: 17:00-23:00
Fredag: 17:00-00:30
Lørdag: 17:00-00:30


relaterte søk: det andre teateret program, gullrekka det andre teateret, det andre teateret skuespillere, det andre teateret gavekort, det andre teatret kurs, ivan bjørndalsgate 9, mikkel det andre teatret, det andre teateret restaurant
Anmeldelser
Veldig bra, lite og intimt improteater som jeg ønsket jeg hadde oppdaget tidligere! Hit kan man gå så ofte man vil uten å føle at man «har sett det før»! Personlig syns jeg musikal-teaterene dems er de beste, men uansett hva du går på så er der en bra og morsom opplevelse! Liten bar med sitteplasser både ute og inne hvis man ønsker å ta noen glass før forestillingen som også er lov å ta med inn til teateret.
Et flott improteater med forestillinger nesten hver dag. Improvisatørene er veldig dyktige og det er en hyggelig bar en kan sitte før og etter show. De har og en liten uteservering som har sol og god stemning på sommeren.
Lavterskel sted, høy underholdningsfaktor. Etter tre besøk har jeg ikke blitt skuffet. Så er det hyggelig med pub som foajee.
Hadde med meg min mor og niese for å se forestillingen Et juleønske! Det var så morsomt og flott stemning! Jeg vil tilbake hit for å se flere forestillinger!
Lite og koselig teater med bra stand up impro på en lørdags kveld. Litt trang fojae som gjorde inngang og utgang litt kronglete.
Rett og slett skikkelig bra, både stedet og showet.
Noe av det gøyeste jeg vet om i Oslo. Jeg blir imponert til tårer hver gang jeg ser en forestilling på Det Andre Teatret. Skuespillerene ekstremt flinke til å improvisere og til å engasjere publikum. Det er mye humor og kjappe sjangerbytter. Her gjelder det å følge med. Popcorn og pils/vin under forestillingen er heller ikke feil. Anbefales på det sterkeste! Ps. mine favorittforestillinger er de som har mye musikk i seg. Det er rett og slett fascinerende hvordan de klarer å freestyle musikal, rap, disco og storslåtte ballader.
Fantastisk stemning, personal og underholdning. Passer like godt som en artig familiekveld som et sted å dra på date. Hvis du er usikker på om impro er gøy, så kan jeg fortelle at det er det, uten tvil! Det er også god atmosfære i caféen, med et ålreit utvalg av drikkevarer.
Ønsker du deg fantastisk impro er Det Andre Teateret stedet å gå! Fantastisk morsomt nesten uansett hvilken forestillingen man går på. Hyggelig "cafe" hvor man kan nyte et glass før forestillingen finner du også der.
En gjemt perle i Oslo. Improvteater på sitt beste og du kjenner nok igjen flere av de fra tv og film. Dette er god underhodning med varierte show på programmet. Personlig elsker jeg showene som er litt planlagt på forhånd og mye improv, men dette er stort sett bra uansett. Er her kanskje 2 ganger i måneden! Veldig koselig lokale og et sted du kan dra på date, med venner eller en hyggelig kveld med familie. Dra hit!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Det Andre Teatret.

Oslo teater

åpningstider, plassering. Ivan Bjørndalsgate 9 kart bykart, satellitt visning. Det Andre Teatret adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det Andre Teatret. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det Andre Teatret med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler