facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det juridiske fakultet, UiB

Det juridiske fakultet, UiB

Info

Her får du nyheter om forskning, arrangementer og disputaser ved fakultetet. Vi vil også lenke til kronikker og saker i media der våre forskere og studenter er omtalt eller uttaler seg.

Historie

Det juridiske fakultet i Bergen er et ungt fakultet med historiske røtter i middelalderbyen og et åpent blikk mot det internasjonale miljøet.

I Bergen ble Norges første lovkoder vedtatt, og allerede i 1274 og 1276 kom Magnus Lagabøtes bylov og landslov. Plassen utenfor Det juridiske fakultet har fått navnet Magnus Lagabøtes plass, og hallen midt i bygget har fått navnet Audun Hugleikssons hall, oppkalt etter en av norsk middelalders store rettsvitenskapsmenn.

Adresse: Magnus Lagabøtes plass 1, 5010 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55 58 95 00
By: Bergen
Rute: Magnus Lagabøtes plass 1
Postnummer: 5010



relaterte søk: juridisk fakultet uib åpningstider, dragefjellet, juridisk fakultet uib bibliotek, juridisk fakultet nytt bygg, jus uib oppbygging, det juridiske fakultet tromsø, utveksling uib juridisk, uib jus timeplan
Anmeldelser
Oversatt av Google Veldig fint Original Very nice
Oversatt av Google Fantastisk Original Fantastic
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Det juridiske fakultet, UiB med offentlig transport


Jektevik terminal 210 meter
FB50
FB51
Komediebakken 260 meter
FB50
FB51
Bergen Nøstet kystrutekai 330 meter
HAV
HUR

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler