facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det kongelige slott

Det kongelige slott

Info

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien, og åpnes for publikum om sommeren. Se kongehuset.no for nærmere informasjon.

Historie

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien. Her holder H.M. Kongen statsråd, mottar audienssøkende og holder offisielle middager. Utenlandske statsoverhoder som kommer til Oslo på statsbesøk, bor på Slottet. De fleste av de ansatte ved Det kongelige hoff har sin daglige arbeidsplass her.

Slottet er åpent for publikum om sommeren. Se kongehuset.no for nærmere informasjon om datoer og åpningstider.

Adresse: Slottsplassen 1, 0010 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22048700
By: Oslo
Rute: Slottsplassen 1
Postnummer: 0010



relaterte søk: det kongelige slott kommende aktiviteter, kongen og dronningen, det kongelige slott adresse, kommunikasjon slottet, det kongelige slott presse, kongehuset norge nye bilder, slottet arkitektur, slottet i bergen
Anmeldelser
Det var en flott statue av dronning Sonja i Dronningparken, som jeg så i 2016.
Flott sted, fint på sommeren spesielt.
Et prakt bygg der det ligger på toppen av Karl Johan.
Det er hyggelig å kunne bidra til hverdagen på slottet om ikke annet enn å bytte diesel filter på en gravemaskin som vi har leid ut. Takk for meg.
Veldig kjedelig at fiffen skal få en slik plassering. Burde vært museum og åpen for allmennheten istedet.
Fint sted. Chill casa.
Flott opplevelse med guidet tur av deler av slottet samt en egen miniutstilling av kjoler. Guiden hadde god peiling med humoristiske innslag som var morsomt! Vakrere slott skal man lete lenge etter :
Får aldri lov til å komme inn
Et vakkert sted med opparbeidet og flott vedlikeholdt park. Absolutt en konge verdig
Mulighet for omvisning innendørs i palasett, men ellers er det mulighet for å gå i slottsparken som omringer Slottrt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Det kongelige slott. Slottsplassen 1 kart bykart, satellitt visning. Det kongelige slott adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det kongelige slott. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det kongelige slott med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler