Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Det Kongelige Slott

Det Kongelige Slott

Info

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien, og åpnes for publikum om sommeren. Se kongehuset.no for nærmere informasjon.

Historie

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien. Her holder H.M. Kongen statsråd, mottar audienssøkende og holder offisielle middager. Utenlandske statsoverhoder som kommer til Oslo på statsbesøk, bor på Slottet. De fleste av de ansatte ved Det kongelige hoff har sin daglige arbeidsplass her.

Slottet er åpent for publikum om sommeren. Se kongehuset.no for nærmere informasjon om datoer og åpningstider.

Adresse: Henrik Ibsens gate 1 , Oslo 0010, NO
Telefonnummer: 22 04 87 00
By: Oslo
Rute: Henrik Ibsens gate 1
Postnummer: 0010relaterte søk: det kongelige slott kommende aktiviteter, slottet adresse, slottet omvisning, åpent slott 2018 23 juni, slottet arkitektur, slottet innvendig, fakta om slottet i oslo, det kongelige hoff
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Det Kongelige Slott

. Oslo oslo turistattraksjoner og historiske bygninger åpningstider, plassering. Henrik Ibsens gate 1 oslo slott kart bykart, satellitt visning. Det Kongelige Slott adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det Kongelige Slott. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det Kongelige Slott med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler