facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det lille dreieri

Det lille dreieri

Info

GALLERI / keramikkverksted - Keramiker Inger Brandstorp

Historie

det lille dreieri er et galleri / keramikkverksted beliggende i naturskjønne Høysand, fint plassert midt mellom Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Her finner man roen! Og meg...!

Her er - året rundt - keramikken min og billedkunst utstilt og til salgs. Kristian Finborud, Peter Engberg og Ann C. Mella er faste billedkunstnere som er representert her! Både Finborud og Engberg har humoristiske bilder med titler som "forsterkende element!" Herlige! De er allikevel vidt forskjellige i uttrykket. Helt annerledes er akrylmaleriene til Ann C. Mella, som er abstrakte, fargerike og som man kan drømme seg helt bort i.... :)

I tillegg til dette arrangeres det årlige sommerutstillinger her.

Jeg er også for tiden fast utstiller ved Norway Designs, Oslo, Galleri Graff, Askim, Galleri Grön, Fjällbacka, Sverige og Galleri 1., Lillesand og Galleri ArtikA, Kirkenes.

Adresse: Grankollen 11, 1747 Skjeberg, NO Skjeberg
Telefonnummer: 0047 95101102
on.2elet@ireierd
By: Skjeberg
Rute: Grankollen 11
Postnummer: 1747 Skjeberg, NO


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler