facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det Norske Teatret

Det Norske Teatret
Adresse: Kristian Iv's Gate 8 , Oslo 0164, NO
Telefonnummer: 22 47 38 00
By: Oslo
Rute: Kristian Iv's Gate 8
Postnummer: 0164


åpningstider

Mandag: 11:00-19:00
Tirsdag: 11:00-19:00
Onsdag: 11:00-19:00
Torsdag: 11:00-19:00
Fredag: 11:00-19:00
Lørdag: 11:00-19:00


relaterte søk: det norske teatret skuespillere, det norske teater program 2018, det norske teatret kommende aktiviteter, det norske teater salkart, det norske teateret program, det norske teater restaurant, det norske teater program 2017, det norske teatret kontakt
Anmeldelser
Fantastisk god mat på kafe Løwe, før forestillingen * Gudspartikkelen*. Utrolig prestasjon av Svein Tindberg i 1 time og 30 min. Kva er meininga med livet? Vitskapen fortel oss om hvordan , men ikke om hvorfor. Ei tru må stydja oppunder, sa Ivar Aasen. Anne Margrethe og Kåre Misje
Mimmis "Semper Eadem" var helt fantastisk.
Et flott teater med god plass. Fellesområder er store og luftige. Rene toaletter. Stykket vi så, Snøsøstra er engasjerende på mange plan, og nokså gripende synes jeg. Tror mange her kan føle på gjenkjendelse og relatere til egne opplevelser.
Helt topp forestilling for oldemor og oldebarn - nydelig forestilling og flott teater! Det fineste i Oslo! Snøsøstera var gripende Julian ble spilt helt topp også Hedvik!
Flott, fin og stor romslig teater
Alltid profesjonelt . Ansatte som gjør jobben godt på teateret og stykket vi så var veldig bra!
Så Snøsøsteren med familien, to jenter 7 og 3. En helt enestående forestilling, rørende vakker og fengslende med fantastiske kulisser.
Enestående opplevelse å se "Semper Eadem". Musikken og hele opplegget med scenekunst av sjeldent format. Anbefales på det aller varmeste.
For en stemning, fantastisk sal og scene.
Oslos eneste teater med forestillinger bare på nynorsk. Er kjent for å sette opp en bra blanding av klassiske stykker og moderne innovativt teater. Vær ute i god tid, og nyt et glass i baren før forestillingen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Det Norske Teatret med offentlig transport


Prof. Aschehougs plass 120 meter
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Tinghuset 150 meter
17
18
19
Tinghuset 150 meter
11N
19N
1N
2N
Tullinløkka 190 meter
17
18
19
Tullinløkka 200 meter
11N
19N
1N
2N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Det Norske Teatret.

Oslo teater

åpningstider, plassering. Kristian Iv's Gate 8 kart bykart, satellitt visning. Det Norske Teatret adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det Norske Teatret. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det Norske Teatret med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler