facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det Norske Videnskaps-Akademi

Info

Det Norske Videnskaps-Akademi ble stiftet i 1857 og er en frittstående, landsomfattende medlemsforening som omfatter alle vitenskapelige disipliner.

Historie

Det Norske Videnskaps-Akademi ble stiftet i 1857 og er en frittstående, landsomfattende organisasjon som omfatter alle vitenskapelige disipliner. Akademiet har norske og utenlandske medlemmer og dessuten æresmedlemmer.
Akademiet representerer norsk vitenskap ikke bare i Norge, men også vis-a-vis utenlandske akademier og internasjonale organisasjoner. En stor del av virksomheten forøvrig omfatter organisering av internasjonale møter og symposier på høyt vitenskapelig nivå. Akademiet arrangerer hver måned møter med faglige foredrag. Møtene er åpne for alle interesserte.
Akademiet administrerer blant annet Abelprisen, Kavliprisen, VISTA-programmet, og Nansenfondet.

Adresse: Drammensveien 78, 0271 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4722841500
By: Oslo
Rute: Drammensveien 78
Postnummer: 0271relaterte søk: Dnva medlemmer, det norske videnskaps-akademi oslo kommende aktiviteter, Drammensveien 78, Drammensveien 78 Oslo, DNVA møter, Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab, Dnva statutter
Anmeldelser
Aldeles vakker, ærverdig gammel bygning, godt vedlikehold og med atmosfære. Svært gode som seg hør og bør faglig sterke og interessante seminarer, og god pausemat. Dype, gode møbler i oppholdsrom, men moderne auditorium.
Et interessant sted til fremme for forskning.
Oversatt av Google Utmerket historisk bygning Original Excellent historical building
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Det Norske Videnskaps-Akademi.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Drammensveien 78 kart bykart, satellitt visning. Det Norske Videnskaps-Akademi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det Norske Videnskaps-Akademi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det Norske Videnskaps-Akademi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler