facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo

Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo

Info

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo ble etablert i 1963. Det er i dag Norges ledende og største samfunnsvitenskapelige utdannings- og forskningsinstitusjon.

Historie

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo er i dag Norges ledende og største samfunnsvitenskapelige utdannings- og forskningsinstitusjon.

Det består av fem institutter for disiplinene psykologi, økonomi, sosialantropologi, statsvitenskap, sosiologi og samfunnsgeografi. Fakultetet huser også to forskningssentre og et senter for fremragende forskning: ARENA senter for europaforskning; Senter for teknologi, innovasjon og kultur (TIK); SFF-senteret Senter for studier av likhet, sosial organisering og økonomisk utvikling (ESOP).

Fakultetets særlige styrke er samfunnsvitenskapelig grunnforskning, faglig bredde, og solid disiplinær forankring. Vi tilbyr en rekke spennende studier fra Bachelor til ph.d.

I tillegg har vi Norges største utvekslingstilbud innenfor samfunnsvitenskap. Vi har til sammen over 140 utvekslingsavtaler som er kvalitetssikret av våre fagmiljøer.

Det samfunnsvitenskapelige fakultet på Twitter: https://twitter.com/UniOslo_SVfak

Det samfunnsvitenskapelige fakultet på YouTube: https://www.youtube.com/user/UniOsloSV

Adresse: Moltke Moes vei 31, 0851 Oslo, Norway
Telefonnummer: 228 56264
By: Oslo
Rute: Moltke Moes vei 31
Postnummer: 0851



relaterte søk: samfunnsvitenskapelig fakultet uib, samfunnsvitenskapelige studier, det samfunnsvitenskapelige fakultet uio, sv åpningstider, eilert sundts hus, universitetet i oslo engelsk, sv info uio, institutt for statsvitenskap
Anmeldelser
Fin bygning med gode fasiliteter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo. Moltke Moes vei 31 kart bykart, satellitt visning. Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det samfunnsvitenskapelige fakultet - Universitetet i Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler