facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det skjer i Kragerø

Det skjer i Kragerø

Info

Magasinet om det gode liv i Kragerø - hele året.

Historie

Originalt og lokalt

Det skjer i Kragerø er et gratis magasin til deg som liker Kragerø, den urbane småbyen med Sør-Norges flotteste og største skjærgård.

I de ti årene vi har laget Det skjer i Kragerø har drivkraften vært å vise fram Kragerøs kvaliteter som helårsby. Med reportasjer om folk, steder, kultur, mote, mat og interiør lager vi et erkelokalt destinasjonsmagasin med tre årlige utgivelser.

Magasinet har et opplag på 30 – 50 000 eksemplarer som distribueres til alle innbyggerne med en postkasse i Grenland, Bamble, Kragerø, Drangedal, Gjerstad, Vegårdshei og Risør. I tillegg finnes magasinet i stativer på utvalgte steder i Kragerø.

Vi håper du vil hygge deg med mangfoldet av reportasjer som gir deg smakebiter på hva helårsbyen har å by på.

Adresse: Andølingen 6, 3770 Kragerø, Norway
By: Kragerø
Rute: Andølingen 6
Postnummer: 3770



relaterte søk: konserter kragerø 2018, visit kragerø, åpningstider kragerø sentrum, konsert kragerø 2018, sommershow kragerø, st hans bål kragerø 2018, konserter kragerø sommer 2018, påske i kragerø 2018
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler