facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DFDS Seaways

DFDS Seaways
"Vi er et transport- og logistikkselskap som tilbyr sikker, pålitelig og effektiv befordring av mennesker og gods. Vi har mer enn 11 000 ansatte rundt om i Europa og knytter sammen mer enn 20 land med våre ferge- og logistikkløsninger. Siden starten i 1866 har DFDS bygd opp en unik infrastruktur av fergeruter som binder sammen europeiske land og Tyrkia. Vi transporterer først og fremst fraktenheter med rutene i tillegg til ca. 5 millioner passasjerer. Vi tilbyr også logistikktjenester i tilknytning til regionene våre fergeruter dekker. De strekker seg fra dør-til-dør-transprt av hele laster til komplekse løsninger for betydelige industrier. Vi befinner oss på en spennende reise inn i en grønnere og mer digitalisert drift."
Adresse: Vippetangen , Oslo 0150, NO
Telefonnummer: 21 62 10 00
By: Oslo
Rute: Vippetangen
Postnummer: 0150


åpningstider

Mandag: 09:00-09:00
Tirsdag: 09:00-09:00
Onsdag: 09:00-09:00
Torsdag: 09:00-09:00
Fredag: 09:00-09:00
Lørdag: 09:00-09:00
Søndag: 09:00-09:00


relaterte søk: dfds tilbud, dfds crown, dfds lugarer, dfds skrapelodd, dfds ankomst oslo, pearl seaways, dfds københavn, dfds pearl
Nærliggende lignende selskaper
Stena Line Stena Line 24 meter Ingen informasjon at kun kort kunne brukes ombord. Tok ut penger siden av Taxfree og ...
MS Bjørvika MS Bjørvika 89 meter Morsom opplevelse med fest på en båt. Blir nok ikke siste gang.
Anmeldelser
Kjipe senger og lugarer, uten nok muligheter for lading av telefon. For lite utvalg av matvarer og drikke, så man blir tvunget til å spise og drikke på restaurantene som også har dårlig utvalg og ikke er mye å skryte av med tanke på de stive prisene. Lite underholdning og svindyrt å kjøpe internet-tilgang. Tax-free er heller ingen fornøyelse da utvalget er veldig basert på dyrere merker, for utenom alkohol da, for man må vel kanskje sjenke kundene litt fulle for at de skal kjøpe den badedrakta til 1000 kr om man har vært så uheldig å glemt badetøyet hjemme. Alt for dårlig utvalg av drikkevann ombord også, og det drikkevannet som var, smakte helt forferdelig. Jeg kommer ikke til å anbefale noen å reise med DFDS, og det må mye arbeid til før jeg kommer til å ta denne turen på nytt.
Nedslitt, gammel og litt ekkel båt. Personalet er lite imøtekommende, og enkelte er dirkete frekke. Prisene er helt sinnsykt høye for mat og "taxfree". Maten er forøvrig et annet kapittel. Spiste på explorer, hvor biffen var overstekt til de grader, og ble servert med noen svette pommes-frites og vond bearnaise saus. For dette betalte vi 259 dkk, noe som ikke gjenspeiler det vi fikk servert. Anbefaler ingen å ta denne båten med mindre man må.. Får en stjerne for gratis bil på båten, ellers får den null.
STYR UNNA dette DANSKE bølle selskapet. Hadde de brukt like mye energi på å gjøre ryddig handel som de bruker på å fjerne negative anmeldelser på trustpilot som lar seg kjøpe, hadde det vært noe. Sjeldent vært borti i noe mer disfunksjonelt selskap med på topem av det hele småfrekke dansker på de mange og lange samtalene på telefon. Styr unna dette selskapet om man vil unngå frustrasjon, som i tillegg også er fullstendig uoppdatert på det meste. Seil med andre selskaper. Og btw kjære Mathias: Jeg har brukt nok timer på telefon og nett med dere nå for en i utgangspunket veldig enkel forespørsel som DFDS må ta på sin kappe for at ikke funker! Godt tips; Lov/Markedsfør ikke ting dere kan overholde eller stå inne for. Vil dere til bunns, klarer dere nok om dere vil å finne opplysningene uten å måtte be om bookingreferanse som jeg heller ikke har kommet så langt å mottatt ettersom jeg bruker timesvis på et latterlig disfunksjonelt system. Dere kan finne detaljene på forhåndsbetalt reise via tredjepart. Ikke rakettforskning! Dere kaster bort tiden min.., så dere får stå på litt dere også. De følger heller ikke norsk lovverk og nekter å be om sletting av personlig data ettersom jeg fremdeles mottar spam fra dem på mail bla. De henviser til engelsk "datatilsyn". Danskene har enda ikke skjønt at så lenge de opererer på norsk jord, er det norske lover som gjelder. De har også blokkert meg på facebook etter jeg delte en link om hårreisende dårlig renhold fra Tv2. Er det mulig Dette er et selskap man bør passe seg for.
Dette var en utrolig nedslitt båt med sure dansker som trasket rundt .betalte en formue på buffet som du da måtte betale tillegg for et glass brus .sure mennesker som jobber der å ikke tåler barne skrik /lyder .nå er det høstferie .å dette var en båt som lovet mye lek og moro. Nei denne båten kommer jeg nok ikke til å bruke en krone noe mere hos .å i tillegg dyrt som fa.....der .
Styr unna. Selger billetter med koder som ikke virker. Kundeservice helt latterlig og en presse ansvarlig som er fulltsednig utilgjengelig. Velg Color Line.
Topp service og gode minner. Veldig hyggelig personale som ønsker å gjøre det beste for kundene hele tiden. Var det noe vi lurte på så fikk vi alltid kjapt svar tilbake med et smil. God mat og bra restaurant. Kommer helt sikkert tilbake til denne båten. Selv om det var fult av turister spesielt mye japanesere var det ikke noe nevneverdig problemer ombord. Det kan i sånne tilfeller være greit å bruke trappene i stedet for heisene vis en kan. Dette kan anbefales.
Har man planer om å ta en svipptur innom København anbefales dfds som reisemåte. Er fullt mulig å finne billetter til greie priser hvis man er heldig. Denne anmeldelsen er basert på min opplevelse med dfds crown 20-22.juli 2017. Ombordstigning gikk knirkefritt og raskt, og like etter var jeg på lugaren. Lugaren var helt grei og stor nok plass. Det som derimot skuffet meg var hvor mye støv og møkk det var under og bak sengen. Såpass mye at det var umulig å ikke legge merke til se bilde. Støv/potetchips som tydeligvis har vært der en god stund. Ikke at det hadde så mye å si for oppholdet, men man begynner å undres hvor god vaskejobben er når slik godt synlig møkk ikke blir fjernet. Ellers er det mye småting som dfds må forbedre. Informasjonen som gis over "radioen" er veldig plagsom på grunn av den høye og skarpe lyden. Wifi tilkoblingen er svært dårlig. Taxfree-butikken er veldig liten og trang. Mye bedre på color line og stena saga. Hadde ellers en bra tur med dfds :
Gammel skip som må settes ute av drift, Det var første og siste gang. Treg wifi koster 200 DKK for tur-retur, pr enhet April 2022. Ikke anbefalt. Ta heller Colorline.
Ei stjerne er ei for mykje. Forsøk på å «Innløs din tilgodeverdi hos DFDS» mislykka. Forsøk på å kontakte DFDS på e-post heilt mislykka. Tre forsøk på 11 dagar. No go. Forsøk på å ringe DFDS var totalt mislykka. Bruka 90 minutt i telefonen utan anna enn ventemusikk — før det vart sett over til engelsktalande som sa dei ville be norsktalande ringe attende. Som aldri skjedde. Akkurat som Grethe skriv nedafor. Tax-free til dels vesentleg mykje dyrare enn i land Danmark. Tida ein har i 'Køben' er redusert frå omlag åtte timar med anløp Kvæsthusbroen fram til sept. 2004, til omlag tre timar i dag. Einaste grunnen til å dra med desse skipa er eit eller anna meir eller mindre fornuftig gjeremål i grannelandet. Det er ei tid for det meste og for "MiniCruise til København" er den over. Bortsett frå i desember, for å nyte "7 Seas Julebuffé". Som altså ikkje lar seg gjennomføre heilt enkelt — utan å betale dobbelt opp?
Ikke akkurat valuta for pengene… En Commodore Balcony lugar på Pearl var slitt og i sterk behov av recovering. Heldigvis ikke sommer for ellers hadde vi nok hatt bråk på dekk utenfor til langt på natt. En Commodore Balcony lugar på Crown betraktelig bedre. Men service og kvalitet på mat har sunket i standard til et ganske lavt nivå. Dette ble en meget dyr tur og lite utbytte.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til DFDS Seaways med offentlig transport


Vippetangen ferjeterminal 20 meter
NW160
NW161
Vippetangen 110 meter
60
Salt brygge 470 meter
B8

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler