facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DGroup

DGroup

Info

dGroup AS er en produsent/importør og distributør av strukturerte kablingssystemer innenfor fiber og kobber.Telecom, Data spredenett, server rom, dataskap.

Historie

dGroup AS ble etablert i 2001. Vi er en produsent / importør av strukturerte kabling-systemer innenfor Fiber og Kobber samt tilbehør. En ikke ubetydelig andel av vårt kontaktmateriell produseres på egne verktøy i Asia. Dette i kombinasjon med at vi kun selger direkte til autoriserte El-Installatører i hele Norge (ikke via grossist) gjør oss meget konkurransedyktig i det Norske markedet.

Vi selger til større aktører og kjeder som EL-Proffen, Relacom, Caverion med flere.

Vi har et 700 kvm stort lager med ca. 850 varelinjer i Tønsberg. herfra server vi små og store Autoriserte El-Installatører fra Lindesnes i Sør til Finmark i Nord.

Adresse: Narverødveien 40F, 3113 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +47 33 32 94 30
By: Tønsberg
Rute: Narverødveien 40F
Postnummer: 3113


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: dGLink
Nærliggende lignende selskaper
Telekjøp Vestfold as Telekjøp Vestfold as 115 meter Fantastisk service!
AppleSpesialisten.no - Tønsberg AppleSpesialisten.no - Tønsberg 3 km Fantastisk service! Reparert i løpet av 20 minutter!
Diasales Norge Diasales Norge 3 km Telekommunikasjonsfirma som holder til i Örebro i Sverige, og starter nå opp i Tønsbe...
Mimotec Mimotec 7 km IoT & Wireless systems
Anmeldelser
Kjøpte en fiberkabel som var litt for kort, da var de veldig greie med å dra frem fiberstrekker'n og strakk ut det lille ekstra jeg trengte :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler