facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Diakonhjemmet Sykehus

Diakonhjemmet Sykehus

Info

Diakonhjemmet Sykehus er et akutt- og lokalsykehus innen medisin, kirurgi og psykisk helsevern for bydelene Vestre Aker, Ullern og Frogner i Oslo.

Historie

Diakonhjemmet Sykehus er et privat og ikke-kommersielt diakonalt sykehus, heleid av stiftelsen Det norske Diakonhjem.

Diakonhjemmet Sykehus er lokalisert på tre ulike steder i Oslo: Steinerud (ved Majorstuen), Vinderen og Tåsen.

Steinerud
Akuttmottak, alle somatiske avdelinger og poliklinikker, medisinske serviceavdelinger, administrasjon og sykehusapotek.
Besøksadresse: Diakonveien 12

Vinderen
Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen med sengeposter og poliklinisk virksomhet, BUP Vest og Senter for Psykofarmakologi
Besøksadresse: Forskningsveien 7

Tåsen
Alderspsykiatrisk avdeling
Besøksadresse: Pastor Fangens vei 18



"Vi er et ideelt lokalsykehus i Oslo for innbyggerne i vestlige bydeler. Ambisjonen er å være et foretrukket lokalsykehus. Vi har driftsavtale med Helse Sør-Øst innen medisin, kirurgi, revmatologi og psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling.Vi har vi region- og landsfunksjoner på flere områder og har et stort forsknings- og innovasjonsmiljø.Sykehuset har ca 1700 ansatte og ligger i nærheten av Majorstuen med alt av kollektiv- og servicetilbud."
Adresse: Diakonveien 12, 0370 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4722451500
By: Oslo
Rute: Diakonveien 12
Postnummer: 0370



relaterte søk: diakonhjemmet sykehus ansatte, diakonhjemmet sykehus blodprøver, diakonhjemmet sykehus ledige stillinger, diakonhjemmet sykehus juletre, diakonhjemmet sykehus mingat, diakonhjemmet blodprøve åpningstid, diakonhjemmet sykehus parkering, diakonveien 12
Anmeldelser
Hyggelige pleiere, resten er en gjeng med sadister!!! 14'ende døgnet med blodpropp uten smertelindring eller beroligende, hva er dette for et sykehus??? Når en voksen mann på 40år GRÅTER av smerte og panikkangst... her skal du få en paracet og en ibux så blir det fint igjen.... kunne like gjerne vært hjemme og venta til det gikk over av seg selv. Utrolig skuffet og såret over måten de behandler pasientene!
Jeg er vanligvis ikke en person som legger igjen kommentarer. Men hver gang jeg har ringt inn og snakket med de på sentralbord er de så utrolig lite behjelpelige. Hun jeg snakket med nå var nedlatende og frekk. Hvis du ikke liker å ta tlf. og å hjelpe finn en annen jobb!
Ble innlagt i noen dager og er utrolig takknemlig for hjelpen jeg fikk fra de ansatte. Veldig hyggelige og tålmodige. Takk!
Stort sett bra. Men hadde dårlig oppfølging i dag 18.07.22 av en mannlig lege - stundent ved akutt mottak, ikke norsk av etnisitet. Han må virkelig utvikle seg spesielt på det menneskelige sfære/kommunikasjon. Derfor denne dårlige omtalen. Han vurderer deg, men vet ikke hvordan kroppen er
Veldig fornøyd med den profesjonelle og medmenneskelige hjelpen. Tusen takk!
Veldig behjelpelige og snille. Et bra sted er mitt inntrykk
Det var en meget god opplevelse! Både lege og sykepleiere fremsto som meget faglig dyktige og gjorde jobben på en utrolig fin måte!
Fantastisk sykehus og personale som vet å ta vare på sine pasienter. Får ikke fullrost dette sykehuset nok
Opererte albue der, de er skikkelig flinke og er 99% fornøyd.full service og hadde 100% relaxation.
6 år siden behandling revmatisme avdeling diakonhjemme.ingen hjelper overlege.hver gangen forskjellige leger også atferd fra forskjellige mennesker.historien fortelle igjen. sykepleiere alle i sitt eget humør. de prøver bare å få pasienter ut av hodet. Nå har jeg mye vondt, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. men det er mye å fortelle. Jeg anbefaler deg å søke uansett hvor du kan få hjelp. Pengene fra staten og området aldri gjøre en jobb Revmatisme avdeling også poliklinikk.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Diakonhjemmet Sykehus med offentlig transport


Frøen 220 meter
1
Frøensalléen 250 meter
1N
46
Volvat 310 meter
28
2N
45
Steinerud T 420 meter
1N
Steinerud 420 meter
1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler