facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dickens Sarpsborg

Dickens Sarpsborg
"Siden åpningen 4. januar 1983 har Dickens Sarpsborg vært et av de mest populære utestedene i byen.By patrioten Dickens satser på god mat & service i lokaler med unik atmosfære. Dickens har etter sine mange år i drift blitt en institusjon og en fast møteplass for sarpinger. Restauranten ønsker, så langt det lar seg gjøre, å støtte lokale leverandører ved handle fra de. Slikt sett, kan du si at byen og restauranten støtter hverandre.Dickens jobber hver eneste dag for å skape gode opplevelser for sine gjester. Vi byr på alt fra forskjellige småretter, om du bare er litt sulten, til andre retter som vår godt kjente biffsnadder, våre nydelige fiskeretter, og ikke minst god drikke fra byens lokale bryggeri."
Adresse: St. Marie gate 109 , Sarpsborg 1706, NO
Telefonnummer: 69 15 28 92
By: Sarpsborg
Rute: St. Marie gate 109
Postnummer: 1706


åpningstider

Mandag: 12:00-23:00
Tirsdag: 12:00-23:00
Onsdag: 12:00-23:00
Torsdag: 12:00-23:00
Fredag: 12:00-03:00
Lørdag: 12:00-03:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: restaurant sarpsborg, quiz dickens sarpsborg, dickens restaurant, egon sarpsborg, uteliv i sarpsborg, big horn sarpsborg, utesteder sarpsborg, dickens meny
Anmeldelser
Vi var to venninner som skulle kose oss med entrecôte og et glass rødvin. Dessverre svarte ikke maten til forventningene. Entrecôten var seig og vanskelig å tygge, orket ikke å spise den opp. Vi ga beskjed til to servitører om at dette ikke var bra og ba om prisavslag. Vi fikk til svar at det var slik de laget entrecôten!! Saken var at de hadde dårlige råvarer. Dårlig kundebehandling og kommer ikke tilbake.
Årets lutefiskaften på Dickens Sarpsborg i går lørdag 13. nov 21 var utrolig bra på alle måter. Hele kvelden var en STOR suksess og maten og servicen var en innertier. Og ville en ha mer mat så fikk en GRATIS påfyll. Problemet for oss var at magen hadde ikke mer plass. Kr 490.- for 2 serveringer topp kvalitet lutefisk inkl 1 øl og 1 aqevit er utrolig billig. Takker. Kommer tilbake neste år.
Veldig stemningsfulle og koselige lokaler. Kan varmt anbefale reinsdyrfileten på julemenyen, det var virkelig en mør og god smaksopplevelse!
Topp stemning. Anbefaler 0,8-litern om man er tørst. Fikk ikke bestille en hel mugge av en eller annen grunn, selv om det hang mugger der. Så det er et lite ønske.
Kjempegod mat og dessert. Service var utrolig god av de ansatte. Veldig trangt inne i restauranten, men vi var et stort følge.
God og hyggelig atmosfære i bakgården. God lunsj med utrolig godt brød til.
Spiste lunsj. God mat og bra størrelse.
Dårlig at med engang man sitter oppe uten at det var med meningen - så får man ikke kjøpt mer enn en øl. For det første så gir det mindre inn i kassa hvor er økonomiansvarlig?, for det andre så gjør det så man lett velger et annet sted å dra. Det er egentlig et fint sted å dra, men dette ødelegger hele kvelden på «byen i Sarpsborg», da du vet nabobyen Fredrikstad leverer 100%.
Utrolig god mat med hyggelig Service. Kan virkelig ambefale Spareribbs. 1 dårlig - 5 Best Pris Kvalitet Atmosfære Service Serveringstid - Treg Middels Rask
De har holdt det gående i snart 40 år. Jeg har med ujevne mellomrom besøkt Dickens i over 20 av de. Jeg kan vel ikke si å ha blitt skuffa ved noen av mine besøk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler