facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Digiflow AS

Info

Totalleverandør innen IT-drift

Multifunksjonmaskiner fra Xerox med tilhørende programvare

Forhandler styringsplattformen Office Control

Historie

Vår ambisjon er hjelpe våre kunder å jobbe smartere og mer effektivt med de rutinene og systemene de har. Slik at de kan bli enda bedre på det som er kjernevirksomheten.

Smartere og mer effektive
Vi er et teknologidrevet selskap, men jobber mye med samspillet mellom mennesker og teknologi. Løsningene er til for folk, ikke omvendt. Men noen ganger er det viktig å sette standarderer for hva som er best utnyttelse av den til enhvert tid tilgjengelige teknologien.

På hvilken måte setter Digiflow en ny IT-standard?
De store trendene i den teknologiske utviklingen setter stadig nye standarder. Det er utrolig hva som er mulig i dag, som ikke var det for få år siden. Slik vil det bli i framtiden også. Ting som vi ikke kjenner til i dag, vil være sentrale i årene som kommer. Digiflow ser det som sin viktigste oppgave å plukke det beste av teknologien i dag og i morgen, og tilby det til bedrifter og virksomheter på en måte som er tilpasset behov og ambisjoner. Digiflow setter ikke standarder for ny teknologi, men skal hele tiden våre i front når det gjelder å levere teknologien på en best mulig måte til de som trenger den. Våre konsepter som leverandør av IT-baserte løsninger og tjenester skal med andre ord sette nye standarder i markedet. Vi skal utfordre våre konkurrenter og måten IT leveres på.

Adresse: Lysaker Torg 12, 1366 Lysaker, Norway
Telefonnummer: 23897690
By: Lysaker
Rute: Lysaker Torg 12
Postnummer: 1366



relaterte søk: Fredrik Vetteren Digiflow, Digiflow Elverum, DIGIFLOW Proff
Nærliggende lignende selskaper
SecureLink Norway SecureLink Norway 47 meter Profesjonalitet på høyeste nivå.
Cisco Cisco 3 km Greit med parkeringsplasser, flott inngangsparti og hyggelig betjening i resepsjonen.
Comstor Norway Comstor Norway 309 km Comstor is the leading Distributor of Cisco's advanced networking products. Our diffe...
Anmeldelser
Useriøs, lite hjelpsom og ekstrem dyre i forhold til konkurenter... Advarer imot å bruke de! Når vi ønsket å bytte til en seriøs leverandør, ble regelrett truet av de.
useriøs og dyr.
Hyggelig it leverandør
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler