facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DigitalNorway

DigitalNorway

Info

DigitalNorway er et initiativ av og for næringslivet med mål om å øke konkurransekraften til norske virksomheter. Sammen bygger vi norsk konkurransekraft!

Historie

DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret AS er et næringslivsdrevet initiativ for å digitalisere norske virksomheter. Vi utvikler arenaer for deling av kompetanse og kunnskap på tvers av selskaper og bransjer. Vi tilbyr konkrete tjenester for selskaper som vil sette farten på sitt eget digitaliseringsarbeid. Vi jobber med digitaliseringsprosjekter på tvers av selskaper og bransjer over hele landet.

Toppindustrisenteret AS er kraftsenteret og navet i flere ekspertnettverk og er lokalisert i Forskningsparken på Blindern i Oslo. Selskapet er et ideelt, (non-profit) aksjeselskap med 15 ledende norske selskaper som eiere, og med store offentlige brukere som strategiske medlemmer.

Adresse: Gaustadalléen 21, 0349 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Gaustadalléen 21
Postnummer: 0349



relaterte søk: digitalnorway community, digital norway nettselskap, digital norway eiere, digital21, digital norway logo
Anmeldelser
Godt faglig og sosialt miljø gir god spireevne og "nurturing"
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon DigitalNorway. Gaustadalléen 21 kart bykart, satellitt visning. DigitalNorway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på DigitalNorway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om DigitalNorway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler