facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Diin

Diin

Historie

Diin Brud & Selskap fører blant annet merkene Jenny Packham, Enzoani, Blué By Enzoani, Modeca, Mori Lee, Ellis Bridals, Ladybird, Benjamin Roberts, Ian Stuart, Kelsey Rose og Bykris.

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 10 - 18
Lørdag: 10-16

Husk timebestilling på tlf.: 22 60 77 00 for prøving av brudekjoler!

Hvis du kjører bil så har vi gjesteparkering i bakgården.

Velkommen!

Adresse: Kirkeveien 44 , Oslo 0364, NO
Telefonnummer: 22 60 77 00
on.niid@tiram
By: Oslo
Rute: Kirkeveien 44
Postnummer: 0364



relaterte søk: diin brudesalong, kristins brudesalong, brudekjoler oslo, christiane brudesalong, selskapskjoler oslo, selskapskjoler butikk oslo, brudekjolen, brudekjoler lillestrøm
Anmeldelser
Svært uhyggelig ansatt. Fikk beskjed om at jeg måtte bestemme meg dagen etterpå siden jeg hadde så dårlig tid noe jeg ble veldig stressa over. Fikk så beskjed noen uker senere at jeg fortsatt kunne kjøpe kjolen hos henne. Hun nektet å gi informasjon om hvilken størrelse jeg passet og hennes mål var veldig annerledes enn hos en annen salong. Hvilke skreddere de anbefale kunne hun heller ikke gi ut selv om jeg kjøpe en kjole brukt som var kjøpt der opprinnelig.. Og hun mente jeg var mye høyere enn jeg egentlig er, for det kunne hun se! Men de har noen fine kjoler da!
Var innom for å se etter et potensielt slør i dag, uten å bestille time på forhånd. Fikk veldig god hjelp og nyttige råd på veien. Kommer tilbake hit!
Jeg fant drømmekjolen min her og opplevde å få den beste servicen. Utrolig dyktige, kunnskapsrike og veldig ærlige. Jeg booket tid for brudekjole prøving og kom med flere ønsker gjennom å vise bilder av kjoler. Ønskene mine ble tatt til følge og drømmekjolen ble funnet. Kjøpte også led matchende øredobber og armbånd. Budsjett ble holdt og siden Diin er 20 år, fikk jeg rabatt på kjøpet. Strålende fornøyd og anbefaler alle jeg kjenner denne flotte butikken. 10 av 10 fra meg
Kjempe fin butikk med veldig bra service og kunnskap. Følte meg veldig godt ivaretatt og hørt i ønskene mine. Jeg kom med lite tanker om hva jeg likte og hva som ville passe meg, men hun ansatte klarte fort å se hvilken stil jeg følte meg komfortabel i. Og hjalp meg med å finne kjolen jeg vil gifte meg i.
Uprofesjonell og useriøs. Kom innom i april for å prøve brudeslør. Fikk beskjed om at det ville være mye billigere å kjøpe slør hos dem enn White By Green hvor jeg hadde kjøpt kjole. Da jeg ikke likte slørene i butikk fikk jeg link til en nettside med slør så kunne de bestille det og jeg skulle få det innen 1 mnd. Ringte dem kort tid etter for å bestille hvor jeg sa både navn, artikkelnummer og lengde på ønsket slør. Fikk til svar at hun ikke visste om jeg kunne få riktig lengde og hun foreslo at jeg kunne kjøpe et lengre og klippe det til selv noe jeg svarte nei til da lengre slør=dyrere pris. Hun skulle sjekke opp lengde, men jeg fikk aldri tilbakemelding. Spurte også om pris men det kunne hun heller ikke svare på. Etter en mnd hørte jeg ingenting og jeg ringte først en gang hvor jeg snakket med hun som bestilte det for meg. Hun kunne verken gi meg pris eller si om sløret var kommet og skulle ringe opp igjen. De ringte ikke på 3 dager så jeg ringte dem og fikk samme svar igjen. Det gikk noen dager før jeg ringte dem for 3.gang, i slutten av juni. Da sa hun at sløret var kommet. Jeg spurte om det var riktig lengde siden jeg aldri fikk noe svar på hva de kunne bestille og da hadde hun bestilt 2,8 jeg skulle ha 3,20. Eneste svaret jeg fikk var at det var ingen problem å få tak i riktig i tide for det var jo lenge til bryllup under 2 mnd til. Hun bestilte nytt og først da det var kommet i butikk fikk jeg vite prisen som jo var omtrent den samme som White By Green altså ikke noe billigere slik hun hevdet. Da jeg skulle hente så jeg med en gang at det ikke var det jeg hadde bestilt, men måtte vise artikkelnummeret før hun trodde på meg. Hun hadde bestilt feil igjen og det hadde ligget hos de en uke uten at de selv har oppdaget feilen. Da jeg omsider fikk riktig slør 9 dager før jeg måtte ha det spurte jeg om en kompensasjon etter alt styret fra deres side, stresset det har påført meg, og at de har frarøvet meg muligheten til å kjøpe et annet dersom jeg ikke skulle like det jeg hadde bestilt, men det kunne de ikke og skyldte på butikken de hadde bestilt fra. Har ikke hverken 1., 2., eller 3. gang fått noe form for beklagelse og de har ikke vist noe ydmykhet for feilen og den dårlige servicen.
Verste og mest ubehagelige opplevelsen jeg har hatt noen gang var idag. Jeg og en kompis gikk innom butikken idag for oppriktig interesse for kjoler. Med engang vi kommer inn døra forstår vi at vi skal ta av oss skoene, men damen i butikken kommer og informerer om dette i en veldig streng stemme. Videre forteller vi at vi ønsker å se på kjolene/designe. Vi får beskjed om å ikke ta på eller se på kjolene, men kun se på nettsiden deres. Hun kaster oss ut nærmest i en veldig pågående og nedlatende måte. Uprofesjonelt, useriøst og elendig service!!
Kan virkelig anbefale diin brud og selskap. De hjalp meg til å finne drømmekjolen. Imøtekommende og dyktige ansatte. Hadde i forkant tenkt meg ut noen kjoler, men endte opp med en helt annen takket være de som jobbet der god service og god stemning under prøving. Anbefales på det sterkeste
Hadde prøvetime her for å prøve brudekjoler, og anbefaler ikke Diin Brud & Selskap. Dårlig utvalg og hjelp. Jeg fortalte hva slags type kjoler jeg ønsket å prøve, og hun som hjalp oss kom kun med forslag om det stikk motsatte. Da det hadde gått ca 50-60 min timen man betaler for varer i 1,5 time ble vi fortalt at det ikke var så mye mer å prøve da vi var mellom 2 sesonger. Dette er noe som kunne vært opplyst om før en booker prøvetime. Ikke særlig imponerende utvalg av kjoler. I tillegg ble vi forstyrret underveis i prøvingen. Vi fikk ikke full fokus av hun som hjalp oss, da hun ofte ble forstyrret av egne kollegaer og andre kunder. Endte opp med å dra på White By Green der opplevelsen og hjelpen er på et helt annet nivå.
Ville bestille en prøvetime så sendte derfor på forhånd en epost vedrørende noen utvalgte kjoler. Fikk aldri svar på denne. Valgte følgelig etter noen uker å ringe dem direkte hvor jeg uttrykte stor interesse for prøvetime og noen få kjoler. Fikk bare raske og sure «nei» til svar på om de hadde inne/skulle få inn de fire kjolene jeg var interessert i. Men de hadde selv lagt ut på instagram like før at en av disse kjolene var ankommet butikken.. Vet ikke om eier mangler oversikt eller bare ikke gadd å sjekke. Frister dessverre lite å bruke en så fin og unik tid hos dem når det er minimalt med innsats. De andre salongene i Oslo har faktisk vært helt annerledes! :
Det var to stykker på jobb. Den ene virket veldig usikker, den andre overkjørende. Jeg prøvde 4 kjoler og fikk samme tilbakemelding fra personalet på alle sammen. "Den var helt nydelig til deg, den MÅ du ha". Jeg endte med å kjøpe en kjole jeg ikke var så fornøyd med, etter press fra de to ansatte. Det opplevdes også som at de egentlig ikke hadde tid til meg. Noe som er veldig rart i en slik type butikk. Jeg har ikke opplevd så dårlig service noe annet sted som selger brudekjoler.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Diin.

Oslo bryllup

åpningstider, plassering. Kirkeveien 44 kart bykart, satellitt visning. Diin adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Diin. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Diin med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler