facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutv. i høyere utd.

Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutv. i høyere utd.

Info

Diku skal styrke kvaliteten i norsk utdanning. Vi fremmer utvikling og nyskaping, internasjonalt samarbeid og digitale læringsformer.

Historie

SIU er Norges kompetansesenter for internasjonalisering av utdanning, som i nært samspill med myndigheter, utdanningsinstitusjoner og andre relevante aktører bidrar til å styrke kvaliteten i norsk utdanning.

SIU holder til i Bergen og har omtrent 90 faste ansatte. Senteret skal fremme internasjonalisering, kulturell kommunikasjon og internasjonal mobilitet innen utdanning.

Vi er Norges kontor for internasjonale program og tiltak innen utdanning og forvalter program for flere offentlige oppdragsgivere, deriblant KD, UD, Norad, Europakommisjonen og Nordisk Ministerråd.

Å profilere Norge som samarbeids- og studieland for internasjonale institusjoner og studenter er også en sentral oppgave for SIU, i tillegg til å drive informasjonsarbeid, rådgivning og utredning.

SIU administrerer tre nettsteder:

SIU: www.siu.no
Studer i utlandet: www.studeriutlandet.no
Study in Norway: www.studyinnorway.no

Vår oppgave

Diku skal styrke kvaliteten i norsk utdanning. Vi fremmer utvikling og nyskaping, internasjonalt samarbeid og digitale læringsformer.

Adresse: Fortunen 1, 5013 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55 30 38 00
on.ukid@tsop
By: Bergen
Rute: Fortunen 1
Postnummer: 5013


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutv. i høyere utd..

Bergen statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Fortunen 1 kart bykart, satellitt visning. Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutv. i høyere utd. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutv. i høyere utd.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutv. i høyere utd. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fosterhjem vest Fosterhjem vest 209 meter Vi ønsker kontakt med flere potensielle fosterhjem i region vest. Du kan helt uforpli...
Konkurransetilsynet Konkurransetilsynet 325 meter Offentlig tilsynsmyndighet rett v/Togstasjonen.
Helse og omsorg i Bergen kommune Helse og omsorg i Bergen kommune 404 meter Facebooksiden til Byrådsavdeling for helse og omsorg i Bergen kommune.
Mohamed Kismaayo Mohamed Kismaayo 455 meter Somali activities human right analysis
Pasient- og brukarombodet i Hordaland Pasient- og brukarombodet i Hordaland 880 meter Ombudet opptrer ikke i tråd med det som kan forventes av en offentlig instans.
Studentombod UiB Studentombod UiB 880 meter Studentombodet ved Universitetet i Bergen.
Fiskeridirektoratet Fiskeridirektoratet 1 km Putting down a protected marine animal after "considering" all options but ...
Mobbeombodet i Hordaland Mobbeombodet i Hordaland 1 km Mari-Kristine passer på at alle barnehagebarn og elever får oppfylt retten sin til tr...
Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune 1 km Bruker så langt tid å svare
Havforskningsinstituttet Havforskningsinstituttet 1 km Gjør en viktig jobb for fiskerinæringen og miljøet.
Miljøløftet Miljøløftet 1 km De neste 20 årene skal Miljøløftet investere i små og store tiltak som øker konkurran...
Statsarkivet i Bergen Statsarkivet i Bergen 3 km Ein av topp tre arkiv i Bergen
KoKom KoKom 3 km Nasjonalt kompetansesenter for helsetjenestens kommunikasjonsberedskap // National Ce...
RVTS Vest RVTS Vest 3 km Ingen nytte. Kun bla bla bla.
KoRus Vest Bergen KoRus Vest Bergen 3 km KoRus skal sikre ivaretakelse, oppbygging og formidling av rusfaglig kompetanse. Vi b...
Statens Vegvesen Statens Vegvesen 5 km Prøvde å snakke med de, ble møtt med frekkhet å fikk barnslig oppførsel tilbake. Å ha...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler