facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dimsum by Taste of China

Dimsum by Taste of China

Info

DimSum restaurant
Oslo Centrum city
Authentic
Cantonese cuisine

Historie

Dim Sum Restaurant
Autentisk
kantonesisk kjøkken
Småretter
Sharings plates

Adresse: Tordenskiolds gate 8-10 , Oslo 0160, NO
Telefonnummer: 22 11 18 88
By: Oslo
Rute: Tordenskiolds gate 8-10
Postnummer: 0160


åpningstider

Mandag: 11:30-23:00
Tirsdag: 11:30-23:00
Onsdag: 11:30-23:00
Torsdag: 11:30-23:00
Fredag: 11:30-23:00
Lørdag: 11:30-23:00
Søndag: 11:30-23:00


relaterte søk: taste of china oslo, dim sum stavanger, taste of china stengt, dumplings take away oslo, beste dim sum oslo, dim sum by house of china, dim sum pilestredet, dim sum grunerløkka
Nærliggende lignende selskaper
Dinner Dinner 206 meter Vi hadde veldig høye forventninger til besøket, for tidligere besøk har vært veldig b...
Oriental Oriental 398 meter Meget bra mat. Denne gangen kjørte vi fem typer dimsum. Og to forskjellige gryter. S...
Beijing Palace Beijing Palace 637 meter Fantastisk mat, utrolig gode råvarer i sushi. Vinkart er utrolig bra, og priset fornu...
Oriental Majorstuen Oriental Majorstuen 2 km Vi byr på tradisjonelle Dim Sum og wokstekte rettene fra Szechuan - og Kantonesisk kj...
Anmeldelser
Veldig god mat som anbefales. Vi valgte sharing meny med crispy and, dim sum og dumplings, samt panna cotta, sprøstekt banan og iskrem. Anden var perfekt, dim sum hadde flere spennende smaker, men vi foretrekker soup dumplings som er mye mer saftigere. For øvrig gode smaker også her. Panna cotta var veldig god og passe søt. Den frityrstekte bananen var perfekt! Den mørke sjokoladeisen og bringebærisen ble for mektig og passet ikke helt til resten av desserten. Desserten hadde vært perfekt hvis isen ble byttet ut med vaniljeis og toppet med en litt søt hjemmelaget karamellsaus.
Dette er mitt favorittsted når det kommer til Dim Sum! Jeg kommer hit stadig vekk med min familie og vi var stamgjester helt siden de holdt til ved Sentrum Scene. Det har alltid vært god service og en fornøyelse å være her! Kan anbefale alle retter og i tillegg har de veldig god sjasmin te som passer perfekt til måltidet. Kommer definitivt tilbake igjen og igjen.
Kjempegod mat, hyggelig atmosfære og flinke servitører. Og stor bonus for at det var god volum i restauranten, altså ikke altfor høylytt. Kommer definitivt tilbake - både dimsum og drikke falt i smak.
Vi gikk for meny. Der fikk vi crispy duck, 7 forskjellige dim sum og en dessert. Servicen var hyggelig og effektiv. Men for meg var ikke anden sprø nok, og sausen ikke så spesiell. Men menyen tok seg opp. Derfor fire av fem. Alt i alt en god restaurantopplevelse.
Hyggelig sted Variert og stor meny, her er det mye å velge mellom Dimsum koster ca 130kr og du får kun 3-4 stk. så mye penger for lite.
Veldig god mat. Første gang vi er her og vi skal definitivt tilbake. Var heldig å få bord mens vi var på Jul i Vinterland. Fikk gode anbefalinger på ulike dumplings retter.Mat: 5/5
God service utrolig god mat, koster litt 100 kr boksen ca, kjedelige lokaler. God matopplevelse hit kommer jeg igjen
Som vanlig: Utsøkte dumplinger og ypperlig service. MEN: Det har blitt en svært populær restaurant og det merkes. Når man bestiller bord til kl 18 en januaronsdag med ren snøstorm i kastene, så er det likevel nokså mye folk i lokalet. Men det er tross alt ikke julebordfullt. At to personer på jakt etter en rask matbit på vei til en annen avtale, relativt bryskt ønskes velkommen med "Ja, da har dere bordet i maksimalt to timer" vi hadde altså bestilt, så føler man seg hensatt til de "tradisjonelle" restaurantenes hysteriske samlebåndsmentalitet i november og desember. Det tjener ikke restauranten til ære. Når i tillegg det ellers så gode, kinesiske ølet var flatt og bar preg av dårlig vaskede glass, så ble besøket avsluttet godt innenfor de to timene. Vi løp ut etter 50 minutter, faktisk. Mette, men likevel ikke helt fornøyde og uten å føle oss spesielt velkomne eller verdsatt.
Maten smaker godt som alltid men trekker ned 2 stjerne pga. når man spørre om ekstra chili saus og chili så får man så lite at man måtte spørre flere ganger. Det er bedre å gi kunder for mye enn for lite, det er vanskelig å få øyekontakt med servitøren så man må vente liten stund før man blir sett….
Oslos beste dim sum! Jeg har vært fast kunde hos Taste of China i årevis også da de lå i Torggata, og kan ikke annet enn å anbefale maten. Autentisk og kjempegod dim sum!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler