facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Din sushi Sandefjord

Din sushi Sandefjord

Info

Sushi of Norway - Sandefjord

Etikett

Få byens beste take-away sushi fra Sushi of Norway vis-á-vis Hotell Atlantic. Spørsmål om catering, bedrifts leveringer ta kontakt med
Vo på tlf. 99887218

Adresse: Jernbane Alléen 32 (vis-à-vis Hotell Atlantic), 3210 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: 33522222
moc.liamtoh@sa_ihsusnid
By: Sandefjord
Rute: Jernbane Alléen 32 (vis-à-vis Hotell Atlantic)
Postnummer: 3210


åpningstider

Mandag: 12:00 - 21:00
Tirsdag: 12:00 - 21:00
Onsdag: 12:00 - 21:00
Torsdag: 12:00 - 21:00
Fredag: 12:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: din sushi larvik, sushi of norway sandefjord, din sushi meny, sushi tønsberg, fuji sushi sandefjord, fuji sushi meny, sammy sushi sandefjord, oishi sushi sandefjord
Nærliggende lignende selskaper
Fuji Sushi Fuji Sushi 313 meter God sushi til gode priser. De har ett godt utvalg. Min bestilling ble også laget rask...
Anmeldelser
Bildene får tale for seg selv. Mitt første og siste besøk der. Smakte brent. Hvem serverer dette til kunden istedenfor å lage ny?
God mat, men medarbeiderne svarer veldig kort når man spør om dems meny, smiler ikke, ser ikke på deg heller. God mat hjelper ikke om du ikke gir god service.
Fantastisk mat, stille og fin stemning med vakkert minimalistisk interiør og hyggelige ansatte. Veldig god mat og servicen var veldig bra! Gode priser også.
God mat - ELENDIG service! Var med dattera for å kjøpe sushi for første gang. Noe vi hadde gledet oss til..!. Den mannlige ekspeditøren var nedlatende i både dialog og med rullende øyne. Var tydelig oppgitt og sur, selv om jeg jeg var høflig og hyggelig, og spurte om TO ting. Han satt fra seg posen med bestillingen på disken, snudde seg og gikk, uten én eneste høflig frase. Har aldri opplevd sånn ubrukelig «service»!
Dårlig service, fikk feil bestilling og dro for å bytte, de så de ikke kunne gjøre noe med det...
Ringte for å bestille. Ble møtt av en frekk og nedlatende ekspeditør. Prøvde å bestille laksenigiri i en kombo-meny. Var vanskelig å forstå han, og da jeg repetere bestillingen for å spørre om ønsket bestilling kunne oppfylles, fikk jeg til svar: «det er ikke nødvendig å repetere bestillingen». Videre sa han at; hvis jeg skulle bruke tid på det kunne jeg ringe opp igjen da han ikke hadde tid til å ta imot bestillingen. Han la deretter på. Ringer ikke opp igjen hit....!
God sushi til en god penge, Vi spiste laks og kveite, vi ble ikke skuffet. Vi kommer tilbake og bestiller mer. Anbefales og prøve vis dere er ute etter en god sushi restaurant i Sandefjord.
Bra matMat: 5/5
Alltid tom for råvarer, har ting på menyen som de aldri kan levere. Har prøvd å bestille softshell Crabb, kongekrabbe og chryspy chicken mange ganger.
Helt grei sushi, men ikke best i byen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler