facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DineHome

DineHome

Info

DineHome hjelper deg å finne riktig restaurant på den maten du ønsker å spise.

Vår oppgave

Vi er her for å hjelpe deg med å oppdage de små perlende som serverer maten du ønsker å spise.

Etikett

Dine Home er en matleveringstjeneste som kjører mat fra restauranter hjem til deg. Vi startet opp i 2018 og har allerede mange restauranter med på laget. Og flere vil det bli.

Produkter

Online meny - betal online - hent maten selv eller få maten levert til din adresse.



"DineHome er en samle plattformen for restaurantmat/ gatekjøkken/ cafeer og delikatesse butikker i en rekke byer i Norge. Her kan du bestille levering av deilig mat fra de lokale favoritt restaurantene, eller din favoritt restaurant.DineHome app´n kobler deg til et bredt spekter av lokale gode restauranter, slik at du kan bestille fra menyene til dine favoritt restauranter. DineHome levere maten innen ca 33 minutter fra du har sendt din bestilling til vår sjåfør ringer på døraDineHome inngår partnerskap med lokale restauranter i utvalgte byer og steder rundt om i Norge og gir kundene mulighet til å bestille mat ved hjelp av en app´n DineHome. last ned fra appstore eller Google playLeveringstiden er 15 til 20 minutter eller mindre."
Adresse: Strøket 8, 1384 Asker, Norway
Telefonnummer: +47 466 40 400
on.emohenid@ofni
By: Asker
Rute: Strøket 8
Postnummer: 1384



relaterte søk: Bestille mat Drammen, Restaurantmat levert hjem, Deliveroo norge, Guilty Drammen anmeldelser, Matlevering Grimstad, Foodora leveringstid, Foodora Ski, Beste restaurant Lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
Findus Foodservices - for kokker Findus Foodservices - for kokker 393 meter Findus Foodservices er et av Europas ledende varemerker innen dypfryste produkter. I ...
SreeKish Foods SreeKish Foods 1 km Home made South Indian food
Anmeldelser
Tok 90 min før maten kom estimert leveringstid 20-30 min. Sjåfør tok ikke telefonen, så måtte ringe sentralbordet. Fikk til slutt ny sjåfør som ikke fant frem til adressen. Mye purring og kald mat. Anbefales ikke.
Flinke og trivelige sjåfører, variert tilbud. Forferdelig dårlig grensesnitt på nettsiden for bestilling… Håpløst å bestille 2 retter med variert tilbehør, klønete å navigere mellom sider og handlevogn. PS, nå gikk det ikke an å bestille heller. Står fast på «prosessing». Da blir det Peppes.
Rask levering og god service. Hvis det er noe feil blir det rettet med en gang. Vi er veldig fornøyde vet det blir flere bestillnger.
Veldig raske på levering. Blir det forsinkelser eller lignende får man beskjed. Veldig fornøyd.
Gutta fra Calcutta er en utrolig bra restaurant rett ved Alexander Kiellandsplass. Måten er helt ufattelig god. Kanskje til og med Oslos beste. Personalet er kjempe hyggelige og jeg setter alltid pris på de. Takk Gutta fra Calcutta for all den gode maten
Hei! Vil takke for god kundeservice. Ble en liten feil på bestillingen min, dette tok dere tak i på sekundet. Så rask og god kundeservice av Gulliksen skal man lete lenge etter. Tusen takk, her fikk dere en ny fast kunde.
Vi var veldig fornøyd med leveringen og sjåføren var kjempehyggelig. Maten har blitt levert i kort tid og var varm.
Veldig god leveringservice! Vi bestilte hos Feniqia restauranten og fikk etterhvert en veldig hyggelig telefon av sjåføren om at maten skulle være klar om ca. 5-10 min. Likte veldig godt at vi fikk en oppdatering, noe som viser god service og kompetanse. Sjåføren var like hyggelig da han ankom med bestillingen. Kan bare anbefale å ta bruk DineHome!
Rask levering, hyggelige folk og god service! Godt å kunne nyte restaurantmat hime i sofaen. :
Prøvd å bestille to ganger. Begge gangene har jeg blitt ringt om at restaurant enten ikke har fått ordren 2t etter eller at dem ikke har kapasitet grunnet sykdom. Da foreslår jeg at dem ikke står som «open» i utvalg av restauranter..
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler