facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dinutvei.no - ved vold og overgrep

Dinutvei.no - ved vold og overgrep

Info

dinutvei.no er en nasjonal nettportal som skal være veiviser til hjelp og informasjon ved vold i nære relasjone, voldtekt og andre seksuelle overgrep.

Historie

dinutvei.no er en nasjonal nettportal som skal være veiviser til hjelp og informasjon ved vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep. Siden gir oversikt over de ulike hjelpetilbudene som finnes ved vold og overgrep til både utsatte, pårørende, utøvere og fagpersoner.

Vold nære relasjoner og voldtekt kan ramme mennesker uansett alder og kjønn. Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Nettportalen dinutvei.no gir oversikt over ulike hjelpetilbud over hele landet, slik at de som trenger det skal få god og kvalifisert hjelp så raskt som mulig.

Nettportalen er utviklet av Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) i samarbeid med Regionalt ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging (RVTS), Norske kvinners sanitetsforening og Krisesentersekretariatet, på oppdrag fra Justis- og beredskapsdepartementet.

www.dinutvei.no

Adresse: Gullhaugveien 1-3, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 59 55 00
By: Oslo
Rute: Gullhaugveien 1-3
Postnummer: 0484



relaterte søk: din utvei, typer vold, vold i nære relasjoner, spørsmål om overgrep, utsatt for vold, senvirkninger av vold, digital vold, overgrep i nære relasjoner
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dinutvei.no - ved vold og overgrep. Gullhaugveien 1-3 kart bykart, satellitt visning. Dinutvei.no - ved vold og overgrep adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dinutvei.no - ved vold og overgrep. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dinutvei.no - ved vold og overgrep med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler