facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Direktørboligen

Direktørboligen

Info

Direktørboligen

Historie

Direktørboligen leies ut til personer og bedrifter som ønsker overnatting og matservering til Birkebeinerrennet, Birkebeinerrittet, FredagsBirken ski, FredagsBirken sykkel, UltraBirken sykkel og LandeveisBirken sykkel.

Som leier av Direktørboligen under Birkebeiner arrangementer vil vertskapet passe på at du eller din bedrift (og eventuelle gjester) får de beste fasiliteter for oppladning til konkurransene.

I tillegg til Birkebeiner arrangementer tilbyr Direktørboligen personer, grupper og bedrifter overnatting og matservering i forbindelse med årsmøter, konferanser, bryllup, dåp, jubileum og lignende.

Vertskapet har flere års erfaring fra internasjonal hotell management, kulinariske aktiviteter i inn- og utland og ser fram til å tilby personlig service og oppfølgning under oppholdet i Direktørboligen.

Bakgrunn

Direktørboligen ble tegnet av en tysk arkitekt og ferdigstilt for Rena Kartongs første direktør i 1919. Etter krigen er eiendommen i flere etapper blitt renovert og modernisert til nåtidens krav og komfort. I dag er Direktørboligen en av Renas flotteste boliger med en fantastisk plassering i hjertet av Rena sentrum.

Direktørboligen har vært i ekteparet Heggelunds eie siden 2008 og brukes i dag som familiens feriested. Eiendommens sentrale plassering i Rena sentrum og Åmot kommune gir familien Heggelund muligheter til å ta del i det rike sportslige og kulturelle mangfold i Midt-Østerdalen.

Adresse: Tennisveien 10, 2450 Rena, Norway
Telefonnummer: 41773767
By: Rena
Rute: Tennisveien 10
Postnummer: 2450


Nærliggende lignende selskaper
Studentbolig Rena Studentbolig Rena 588 meter Bor her nå. Har skjeggkre på kjøkkenet som utleier ikke gjør noe med. Taket lakk smel...
Røslyngveien 10 Røslyngveien 10 817 meter
Malermiljø Malermiljø 10 km Tar det meste av maleroppdrag
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler