facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ditt Øyeblikk

Ditt Øyeblikk

Info

Jeg har lenge hatt en drøm om å starte mitt egnt fotofirma, endelig er drømmen virkelig.
Jeg er en jente som har lidenskap for foto, og vil gjerne ta bilder av deg og dine. Gleder meg til å høre fra akkurat deg!

Historie

Jeg har alle de grunnleggende kunnskapene man trenger for å få et bra bilderesultat. Og med min lidenskap for tema vil jeg påstå at jeg er mer enn godt nok kvalifisert. Jeg har erfaring innen bryllup, konfirmasjon, portretter, barn osv. Og setter alltid pris på et nytt ansikt.

For hver hundre (100, 200, 300 osv.) som liker siden min, deler jeg ut en gratis fotografering, hvem som helst av dem som liker siden min kan vinne.

Dette er prisene for 2015:

Dette gjelder for konfirmasjon, familie, utdrikkingslag, gravide, portrett, barn, nyfødt og mye mer.

Pakke 1:
Ute, gjelder en halvtime og koster 500,-

+ kjøregodtgjørelse for eventuell kjøring (vi blir enige om dette på forhånd) I denne pakken får du selv plukke ut 10 bilder som jeg redigerer, uten logo, som du kan bruke som du vil. Du får også alle bildene med logo som jeg ønsker at du bruker hvis du skal legge dem ut på nettet.

Pakke 2:
Denne varer i en time, her får du velge 14 bilder. Dette koster 800,-

Halvtimespakken gjelder ikke for studio eller nyfødtfotografering.

Studio:
Jeg har tilgang på et studio på bryne. Dette koster 500,- og med min timepris på 800,- blir det 1300,- dere får 14 redigerte bilder.

Vil du ha flere bilder enn pakken tilbyr, er dette 50,- pr bilde.

Utstyr:
Jeg har en søt jentekrone, som vi kan bruke på barnefotograferingene. Jeg har også et saueskinn og noen nisse luer vi kan bruke. Til nyfødt fotografering har jeg en korg, saueskinn og en 40 år gammel barnevogn og en 40 år gammel kiste vi kan bruke. Jeg har også noen truser og sokker vi kan ta på barnet (over bleien).

Bryllup:
Når det kommer til bryllup, må dere ikke være redde for å ta kontakt. Det finnes så mange
forskjellige pakker innenfor et bryllup og vi skal finne det som passer best for dere, og dette vil jeg at vi skal gjøre sammen. Send gjerne mel hvis du vil ha forslag på priser og pakker.

Vil du se mine bilder kan du ta en titt på hjemmesiden min:
http://malinersdal.wix.com/dittoyeblikkfoto

Ser frem til å høre mer fra deg.

Adresse: Øksnevarden 1, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 95926269
By: Kleppe
Rute: Øksnevarden 1
Postnummer: 4352


Nærliggende lignende selskaper
Arneson Photography and Design Arneson Photography and Design 4 km Vi hadde en kjempe flink fotograf Had a wonderful pictures,we love it!
Fotograf Tore Myrstad Fotograf Tore Myrstad 4 km Avbestillte 15 min før avtalt time. Useriøst.
MD Photography MD Photography 4 km Fotografija man ne darbas, o hobis. Fotografijoje esu dar naujoke. Bandau surasti ger...
Jæren Fotografi Jæren Fotografi 4 km Avbestillte 15 min før avtalt time. Useriøst.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler