facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Divan Grill

Divan Grill

Historie

Divan Grill - Kebab - FastFood - Pizzeria



"Vi tilbyr alt av fastfood"
Adresse: Sjøgata 19, 8006 Bodø, Norway
Telefonnummer: 91888444
By: Bodø
Rute: Sjøgata 19
Postnummer: 8006


åpningstider

Mandag: 12:00 - 01:00
Tirsdag: 12:00 - 01:00
Onsdag: 12:00 - 01:00
Torsdag: 12:00 - 01:00
Fredag: 12:00 - 04:00
Lørdag: 13:00 - 04:00
Søndag: 13:00 - 01:00


relaterte søk: divan grill meny, divan grill larvik, divan grill bodø, divan larvik, divan grill bodø meny, divan pizza og grill larvik, divan bodø meny, divan larvik meny
Anmeldelser
Pizzaen her kan lett kalles den beste i Salten. Billig er det også. Renholdet er okay. Personalet har varierende norskkunnskaper, men man får formidlet det man vil med litt tålmodighet. Det som gir minus er mye støy i lokalet og at de tillater at folk står i døra å røyker. Røyklukten går rett inn og for oss som ikke røyker er det ganske uappetittlig.
Etter å ha prøvd kebab rundt i byen var dette en av de siste plassene jeg dro til, noe som var vært det. Jeg bestillte en medium rulle kebab, det var ikke mange der så maten kom rimelig raskt. Servicen var bra, de var veldig hyggelig og har snakket med dem flere ganger mens jeg har spist dær. Kebaben var presentert i to deler surret i aluminiumsfolie på et papp-fat noe jeg ikke bryr meg om. Rett etter første tygge kom den gode smaken fra kjøttet blandet med mais, salat, løk og perfekt mengde dressering. Smaken var helt fantastisk, kjøttet var ikke overfylt med smak, så man får med seg smaken av alt annet som er i. Lefsen var tynn og smaksrik i seg selv og blandet perfekt med alt annet som var i. Jeg anbefaler dette stedet lett over alle andre man kan kjøpe kebab i Bodø.
Trist, bestilte maten gjennom Foodcity. Sjåføren kjørte gjennom hele byen og brukte over 1 t å levere maten som vanligvis tar 10 min... Ingen umiddelbart løsning fra stedet, fikk bare beskjed om at de skal snakke med Foodcity. Ikke kjøp take away, hvis du vil ha varm mat. Varierende kvalitet på selve maten.
Beste kebab i bodø by. Fikk personlig høre om plassen fra noen venner. Er absolutt fornøyd med besettningen og selvfølgelig maten. Verdt et besøk altså!
Veldig god kebab. Prøvd bare tallerken, ikke i pita, men denne var veldig god. At fyren bak disken var trivelig og at maten serveres i tallerken og skikkelig bestikk og ikke papp/plast gjør ikke opplevelsen noe dårligere heller. Anbefales, to tomler opp Edit Her har noe skjedd. Maten er fremdeles god, men servicen har falt endel. Den trivelige fyren bak disken er blitt byttet ut med en unggutt som ser ut som om han kjeder seg veldig. Jeg var alene i lokalet men fyren orket ikke komme bort til bordet med maten. Han gadd heller ikke kutte opp kjøttet slik at det ble servert som lange remser. Litt klønete når man kun får utdelt gaffel og ikke kniv. Tallerkener og skikkelig bestikk er nå byttet ut med papptallerkner og plastkniver. De to tomlene opp er nå borte. Nå er dette redusert til en kebabsjappe med grei mat og slett service. Hvis servicen hadde bestått og kjøttet kuttet skikkelig så man unngår søl ville det vært ok. Men ikke mer. Tror jeg har hatt mitt siste besøk her.
Får så mye mat for pengene her!, også smaker det veldig godt også
God mat, dårlig betjening. Lever maten på plasfat og plast bestikk. Når man fikk på ekte fat og bestik tidligere. Og servise medarbeideren er negative og ikke hyggelig. Skulle tru å jobbe dær var en straff før dem.
Bestilte en rulle kebab.Helt ordinær, og ganske dyr122 kr Dette får man bedre og billigere andre steder.
Fantastisk bra pizza, meget hyggelig betjening og rask service!
Dårlig dyr mat spiste biffsnadder til summen av 180 kroner, som smakte ingen ting. Pommes-fritesen var vannete blaut. Kommer aldri til å spise der igjen. Veldig misfornøyd.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Divan Grill.

Bodø kebabkiosk

åpningstider, plassering. Sjøgata 19 kart bykart, satellitt visning. Divan Grill adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Divan Grill. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Divan Grill med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler