facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Divan Restaurant

Divan Restaurant
Info
Divan restaurant - et tyrkisk konsept med tradisjonell mat fra det ottomanske riket tilbredt på et ekte tyrkisk kjøkken.

Geschichte
Divan restaurant - et tradisjonelt tyrkisk konsept

Det tyrkiske kjøkken er rangert som et av de tredje beste i verden, og har sine spor fra det ottomanske riket. Langsomtkokende gryterretter, grillet kjøtt på spidd, bulgur, grillede grønnsaker og velsmakende nybakt lavesh brød er noe av det du finner på vår meny.

Vårt mål er å skape et familievennlig og funksjonelt miljø som serverer sunne og deilige måltider av kvalitet til overkommelige priser.

Våre lokaler passer utmerket for bursdager, utdrikningsslag, julebord m.m for en orientalsk helaften, litt utenom det vanlige.

Velkommen til en eksotisk matopplevelse i våre moderne lokaler i Storgata. Fredager fra kl. 20.30 har vi orientalsk magedansunderholdning.
Adresse: Storgata 3 , Fredrikstad 1607, NO
Telefonnummer: 934 70 909
By: Fredrikstad
Rute: Storgata 3
Postnummer: 1607


åpningstider

Mandag: 13:00-22:30
Tirsdag: 13:00-22:30
Onsdag: 13:00-22:30
Torsdag: 13:00-22:30
Fredag: 13:00-22:30
Lørdag: 13:00-22:30
Søndag: 13:00-21:00


relaterte søk: divan restaurant fredrikstad meny, meksikansk restaurant fredrikstad, divan meny, biff restaurant fredrikstad, restaurant fredrikstad gresk, gavekort restaurant fredrikstad, åpningstider restauranter fredrikstad, restaurant gamlebyen fredrikstad
Anmeldelser
Langt i fra en topp restaurant. Bestilte en meny med kalde og varme retter. Kjøttet var rått og de som var stekt var helt tørt. Kommer aldri til å dra dit igjen
Beste stedet i fredrikstad. Best på service, raskest, mest oppmerksomme, best på smak og best på atmosfære! Kan ikke få sagt det nok
Veldig god og spennende mat, kan anbefales sterkt Bestilte en sammensatt pakke for 2 personer. 4 kalde og 4 varme retter + dessert gode og mette ble vi.
Hyggelig betjening, god og spennede mat. Litt små porsjoner.
Bedre kunne det knapt bli. Divan restaurant har en meget god og lun atmosfære, den fornemmelsen du opplever ved å besøke restranten gjenspeiler seg til fin favoritt restaurant midt i den moderne delen av Istanbul. En fantastisk restaurant, en fantastisk bevertning. Kan trygt anbefales.
Nydelig mat, servicen var upåklagelig og menyen er tematisk riktig og gjennomført. Gleder meg til neste besøk
Godt smak og godt mat
Veldig gos og variert meze. Hyggelig service og barnevennlig.
Utrolig god mat. Hyggelig betjening og supergod service...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Divan Restaurant.

Fredrikstad tyrkisk

åpningstider, plassering. Storgata 3 kart bykart, satellitt visning. Divan Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Divan Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Divan Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler