facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DNB Bank

DNB Bank
Adresse: Solheimsgaten 7 C , Bergen 5058, NO
Telefonnummer: 04800
By: Bergen
Rute: Solheimsgaten 7 C
Postnummer: 5058


åpningstider

Mandag: 09:00-15:30
Tirsdag: 09:00-15:30
Onsdag: 09:00-15:30
Torsdag: 09:00-15:30
Fredag: 09:00-15:30


relaterte søk: dnb telefon, dnb forsikring, dnb mobilbank, dnb chat, dnb nor nettbank, dnb bank åpningstider, dnb bank asa adresse, dnb bank oslo
Anmeldelser
Ventet 45 min, skulle ha ny bank id, eg satt på en bebkl satt på en brukte 1time til mobil gikk tom gøybfkkk
Fikk ikke tatt ut mine egne penger.
Etter å ha reist fra Os til Bergen bare for å ta ut et beløp over minibankgrensen ble jeg dårlig mottatt av vaktholdet ved inngangen som ikke lot meg ta ut beløpet direkte i kassen og også minibanken i banken var defekt. Dette skjedde kl 13.00 på en tirsdag. Jeg hadde en nyfødt og mye regn. Jeg har vært kunde i 12 år, og jeg anbefaler ikke denne banken.
Burde vært langåpent. Gjelder forøvrig de fleste banker..
Er det utom åpningstiden så er vakt telefon et salg triks her må få skade i åpningstid. Ikke noe svar på vakten telefon.
Denne avdeling anbefaler jeg ikke politikken som de har meg nye kunder er helt sykt. 7 uker vente tid og saken ble ikke behandlet. Gikk til konkurrenter fått konto på 2 dager.
Ingen tjeneste for scanning av dokumenter etc, pga midlertidig stengt covid-19. Kundeservice har ikke mulighet til å gjøre noe.
Mistet visa kortet mitt, og gikk på Posten for å ta ut penger på gamle måten. Det var det blitt slutt på, dermed gikk jeg til nærmeste DNB bank, som kunne fortelle at eneste måten å få tak i DNB penger på er å bruke visa kortet. Takk for meg , jeg skifter bank
Verste bank i hele verden
Det meste med DnB skal skje pr telefon, men her kan man levere dokumenter etc som banken trenger. Ratingen gjelder i hovedsak banken i seg selv som jeg ikke var fornøyd med da jeg var kunde der.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler