facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DnB Nor avd Bergen

DnB Nor avd Bergen
Adresse: Torgallmenningen 2 , Bergen 5014, NO
Telefonnummer: 03000
By: Bergen
Rute: Torgallmenningen 2
Postnummer: 5014



relaterte søk: dnb bank, dnb bergen sentrum, dnb telefon, dnb nor nettbank, dnb bank bergen, dnb eiendom, dnb mobilbank, dnb solheimsviken
Anmeldelser
Burde vært langåpent. Gjelder forøvrig de fleste banker..
Er det utom åpningstiden så er vakt telefon et salg triks her må få skade i åpningstid. Ikke noe svar på vakten telefon.
Etter å ha reist fra Os til Bergen bare for å ta ut et beløp over minibankgrensen ble jeg dårlig mottatt av vaktholdet ved inngangen som ikke lot meg ta ut beløpet direkte i kassen og også minibanken i banken var defekt. Dette skjedde kl 13.00 på en tirsdag. Jeg hadde en nyfødt og mye regn. Jeg har vært kunde i 12 år, og jeg anbefaler ikke denne banken.
Denne avdeling anbefaler jeg ikke politikken som de har meg nye kunder er helt sykt. 7 uker vente tid og saken ble ikke behandlet. Gikk til konkurrenter fått konto på 2 dager.
Ingen tjeneste for scanning av dokumenter etc, pga midlertidig stengt covid-19. Kundeservice har ikke mulighet til å gjøre noe.
Mistet visa kortet mitt, og gikk på Posten for å ta ut penger på gamle måten. Det var det blitt slutt på, dermed gikk jeg til nærmeste DNB bank, som kunne fortelle at eneste måten å få tak i DNB penger på er å bruke visa kortet. Takk for meg , jeg skifter bank
Det meste med DnB skal skje pr telefon, men her kan man levere dokumenter etc som banken trenger. Ratingen gjelder i hovedsak banken i seg selv som jeg ikke var fornøyd med da jeg var kunde der.
Hadde en kjempe ubehagelig opplevelse med en av DNBs rådgivere under en samtale om refinansiering. Damen hadde en kjempe frekk og nedlatende tone, og var så frekk at hun la på røret da hun ble veldig sint. Jeg fikk ikke komme frem med budskapet mitt, for hver gang jeg prøvde å informere henne om statusen min, så avbrøt hun meg og feide bort snakket med en kverollerende tone. Hun sa at uansett hva jeg kom til å si, så blir det avslag på søknaden. Jeg ble helt satt ut av holdningen hennes som kundebehandler! Hennes begrunnelse for avslaget: for dårlig sikkerhet, og for dårlig inntekt! Inntekt: 700 000kr i året gjeld: 3,8 mil kapital i bolig 8,4 mil Jeg fikk avslag på å refinansiere 360 000kr til oppussing! Dette er uholdbart av DNB! Oppfordrer alle dnb kunder til å bytte bank, for neste gang kan det bli deg de biter. De er snikende kyniske! Jeg bytter bank!
Ville sette in pengene... Men fikk beskjed å gå til postkontoret ved siden av... Maskin deres var ut av drift.... Jeg tror ikke banker eksisterer om noen år.... oktober 2017
Ansatte aner ikke hva de gjør. Personalet er avvisende og ikke nyttig.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til DnB Nor avd Bergen med offentlig transport


Torget 20 meter
10
18
86
Torget 110 meter
12
16E
19
3
30
300
310
37
39
3E
4
4E
91
Småstrandgaten 130 meter
11
16E
86
Strandgaten 130 meter
11
86
Torget 150 meter
910
FB50
FB51

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon DnB Nor avd Bergen.

Bergen banker

åpningstider, plassering. Torgallmenningen 2 kart bykart, satellitt visning. DnB Nor avd Bergen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på DnB Nor avd Bergen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om DnB Nor avd Bergen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler