facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dolly Dimple's

Adresse: Norheimstølen 10 , Karmsund 5542, NO
Telefonnummer: 52 83 20 90
By: Karmsund
Rute: Norheimstølen 10
Postnummer: 5542relaterte søk: Dolly Dimples krydder, Dolly Dimple's glutenfri, Dolly Dimple's Oslo, Dolly Dimple's Stavanger, Dolly Dimple's åpningstider, Dolly Dimple's Bergen, Dolly Dimple's levering, Dolly Dimple's telefon
Anmeldelser
Veldig god mat, god service. Ferske råvarer og varm mat. Hyggelig betjening.
Stort sett fersk og god pizza. Grei service.
Kjempe pizza å lokale. Peppes pizza har mye å lære av Dolly
Bestillte porsjonspizzatilbudet 149kr pizza og brus. Meget god bunn. Sprø skorpe! Men pizzaen med fyll smakte som en hermetikkboks..
Så smaktig pizza i en ren restaurant
Ikke for å bli misforstått som bitter å fordømende eller som dette er rasistisk mltivert eller noe , men det finnes da grenser for hva ein skal finne seg i av dårlig såkalt "kundeservice" . Må bsre si Atter en gang feil pitza fått/ laget nå føler jeg det er på tide noen tør å si noe om de som står der å tar mot bestiling , fakta er at Bekjeningen kan knapt norsk , forkastelig etter å nå ha nå fått feil Pitza igjen å kun pga eneste grunn å flere ganger pga språk tull - de kan jo knapt norsk så blir bare problemer/misforståelse pga deres ansatte som kun kan de faste menyene på tall 1-12++ eller navnet, bestiller ein en pitza med uten noe eller med noe ekstra så knotete det seg for disse øst-europeere å ein får noe helt feil fra dei å må selv kjøre å hente ny pga de ikke kjører ut ?? Bor 3km fra oasen.. skamlig å dårlig service etter min mening ... Mvh Vidar Olsen!!!!
Skulle bestille til et selskap. Skulle leveres ca klokken 20. Ringte 20.30 og lurte på hvor de ble av. 10 minutter i kø på telefonen og til slutt et svar av en sur dame som sa de kom så fort de klarte og at de hadde det travelt. Det måtte jeg forstå. Ingenting å si på maten da.
God mat og veldig greie priser. Det er mange flotte sitteplasser tilgjengelig om du ønsker og sitte der og spise. Jeg anbefaler denne plassen om du er en pizza elsker som meg :
Må rose den unge jenta som sto bak disken i dag, Fredag ettermiddag å heøt alene. Hun løp m pizza til kunder i lokalet å ekspiderte nye kunder. Knall flink, eg hadde blitt knall stresset, men hun smilte og var rolig ja veldig hyggelig, pluss hun laget kjempe gode pizza. Tusen takk for kjempe god service.
Dolly er velsmakende pizza, med hyggelig betjening, er i samme lokal som Haugli bakeri så er ikke ren pizza restaurant og kaldt viss du sitter med dørene som går rett ut til parkeringsplassen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dolly Dimple's.

Karmsund restauranter

åpningstider, plassering. Norheimstølen 10 kart bykart, satellitt visning. Dolly Dimple's adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dolly Dimple's. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dolly Dimple's med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler