facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Don Pintxo

Don Pintxo

Info

Don Pintxo er en Spansk/Baskisk tapas restaurant beliggende i Strandgata 71 på Hamar. Her får du utsøkte små retter tilbredet og presentert av Alberto Orlando.

Historie

Basque Tapas & Pintxos and other delicious plates

Adresse: Strandgata 71, 2317 Hamar, Norway
Telefonnummer: 62524309
on.oxtnipnod@tsop
By: Hamar
Rute: Strandgata 71
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 14:00 - 22:00
Tirsdag: 14:00 - 22:00
Onsdag: 14:00 - 22:00
Torsdag: 14:00 - 22:00
Fredag: 14:00 - 22:00
Lørdag: 14:00 - 22:00
Søndag: 14:00 - 22:00


relaterte søk: don pintxo meny, tapas hamar don pintxo, don pintxo hamar, restaurant hamar, don pintxo hamar meny, spisesteder hamar, don pintxos menu, tapas restaurant hamar
Nærliggende lignende selskaper
Heimquiz Heimquiz 258 meter God mat og godt drikke. Flinke bartendere og sevitører.
Anmeldelser
Vi var en gjeng på 12 stk og bestillte tapas catering til dette antallet. Prisen i utgangspunktet var som forventet, men når vi mottok maten var det altfor lite. Prisen vi betalte for hvor mye mat vi fikk stod ikke i stil med hverandre, noe som påvirket utfallet av vår vurdering på en negativ måte. Når en bestiller tapas catering med antall hoder forventer vi at dette skal holde. I tillegg var dette kun jenter, så til et vanlig selskap med begge kjønn er min antagelse at det er lite mat. Maten i seg selv var god, men prisen stod ikke i stil med hva vi forventet.
Vi har vært på en del tapas-restauranter i Spania og var spent på hvordan Don Pintxo ville komme ut. Opplevelsen var svært positiv! Kjempegod service, veldig god mat og passe størrelse på porsjonene. Prisnivået ligger ikke mye over det man finner på gode tapasrestauranter i Spania. Vi kommer igjen!
Alle retter er pent laget. Og smaken er helt ok. Men tror ikke det er noe med tapas å gjøre. Fikk øl som ble tapet før å stå i kjøle. Desserter er desverre meget skuffede. Betjeningen er hyggelig, men det er ikke proff nok.
Utmerket tapas midt i Hamar! Masse gode smaker, passe størrelse på rettene, som dessuten egner seg til å dele. Og hyggelig service og helt greit prisnivå. Vi kommer igjen!
Bra alternativ for en hyggelig vennemiddag. Noen retter litt mer kjedelig enn andre, og savnet spicy meatballs, men alt i alt en fin opplevelse. 1800,- for 4pers inkl øl og glass vin
En helt ræva opplevelse på nasjonaldagen, dette er nok dessverre noe av det dårligste restaurantbesøket jeg har opplevd.
Veldig bra! Svært god mat, veldig delikat anbragt og veldig god service! Vi kommer tilbake
Maten var noe helt egent i forhold til andre serveringssteder i Hamar, god kvalitet og enda bedre smak.
Et godt alternativ til Hamars restauranter. Gode smaker og pent anrettet. Besøker gjerne igjen
Nydelig avokadorull med sjøgress ellers helt grei tapas.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler