facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Don Simon Inka

Don Simon Inka

Info

Sjamanisme, lyshealing, fjerning av fremmede energier, sjelehenting, holotropisk pust, regresjonsterapi.

Historie

Sjamanisme innebærer behandlinger som har røtter fra mer enn 5000 tusen år tilbake i tid hos Inka indianerne.
Herunder Lysprosessen, Ekstraksjoner (fjerning av fremmede energier), Sjelehenting.

Lysprosessen er kjernen i helbredelses-metodene som Inka-sjamanene lærer bort. Her skapes et hellig rom der mirakler kan skje. Dette gjør at man kan gå inn i uendeligheten og oppleve lyshelbredelse i et tidløst øyeblikk. Når vi går inn i uendeligheten smuldrer fortid og fremtid opp og bare her og nå eksisterer. Vi frigjøres fra fortidens smertefulle historier og fremtiden skapes ikke lenger med bakgrunn i vår historie.

Tap, smerte og sorg som vi har opplevd ligger der som et minne, men definerer ikke lenger hvem vi er. Vi ser at vi ikke er vår historie. Opplevelsen av uendeligheten knuser illusjonen om død, sykdom og elde.

Dette er ikke bare en psykologisk eller åndelig prosess. Hver eneste celle i kroppen informeres og fornyes.

Immunforsvaret slipper tøylene og fysisk og følelsesmessig helbredelse skjer i aksellerert hastighet. Mirakler og utrolige helbredelser som forvirrer skolemedisinen, blir vanlige. Det skjer en åndelig frigjøring. I uendelighetens nærvær opplever vi hva vi var før vi ble født og hva vi blir når vi dør.

Vi kan leve i harmoni og dø med stolthet og verdighet. Sann helbredelse er ikke noe annet enn en oppvåkning til vår sanne natur og en opplevelse av uendeligheten.

Etikett

Timer etter avtale:

Konsul Lorcks gate 16
7044 Trondheim

Nergata 14
7332 Løkken Verk

Tlf 480 00 559
e-post: [email protected]

Adresse: Nergata 14, 7332 Løkken Verk
Telefonnummer: 48000559
By: Løkken Verk
Rute: Nergata 14
Postnummer: 7332


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Don Simon Inka.

Løkken verk alternativ og holistisk helse

åpningstider, plassering. Nergata 14 kart bykart, satellitt visning. Don Simon Inka adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Don Simon Inka. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Don Simon Inka med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler