facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dora 1 Bowling & Biljard

Dora 1 Bowling & Biljard

Info

Trondheims beste og billigste bowling finner du på Dora. Vi har 12 bowlingbaner, 10 biljardbord, 4 snookerbord, 3 dartmaskiner og 2 shuffleboard.

Historie

Vi er i dag 12 ansatte på Dora 1 Bowling og Biljard.

Vi ønsker å gi deg som kunde en god opplevelse i vår bowlinghall. Vi jobber for at dere som kunder skal kunne oppleve bursdagen, kampen, festen,
biljardrunden, så positivt som mulig og få en god opplevelse hos oss.

Hos oss kan kundene booke barnebursdager, skoleavslutninger eller spille discobowling. Dere kan leie V.I.P. rommet til bursdagen eller spille snooker.
Kanskje vil du spille på et bowlinglag å melde deg inn i en av klubbene i hallen vår?

Vil du spille biljard eller snooker? Da er stedet hos oss.

Vi her på Dora 1 Bowling & Biljard er stolte over å kunne si at vi er byens billigste bowlinghall i Trondheim. Vi satser å være billigst i Trondheim også i framtiden!

Vi her i Dora 1 Bowling & Biljard ønsker dere hjertelig velkommen.

Adresse: Kobbes Gate 6, 7042 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73532260
By: Trondheim
Rute: Kobbes Gate 6
Postnummer: 7042


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 00:00
Lørdag: 12:00 - 00:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: dora bowling mat, dora bowling livescore, bowling 1, bowling 1 heggstadmoen åpningstider, bowling heimdal, bowling 1 åpningstider, dora bowling øl, bowling 1 orkanger
Anmeldelser
God stemning med discobowling for 14 stk. fordelt på 2 baner! ...Helt til bowlingsenteret hadde dobbelbooket den ene banen vår og regelrett endte opp med kaste oss ut. Veldig kjip hendelse, men det var særlig leit at de ansatte på ingen måte var imøtekommende eller samarbeidsvillige i å komme til en felles løsning. Jeg har forståelse for at det kan bli intenst når det er mange tilstede, men har bør man få på plass bedre rutiner for å unngå at slike scenarier gjentar seg.
Utrolig fin opplevelse hver gang! Hyggelig betjening og snill eier
Misfornøyd med bowlingbanene. Hang seg opp 4-5 ganger ila en runde.... Noe som naturligvis var irriterende og tok mye tid. Ellers var maten helt ok mtp prisen. God musikk på anlegget, men opplevelsen ble litt ødelagt over at banene 8&9 ikke fungerte på noen god måte. Kudos for å gi oss rabatt
Hyggelig betjening. Ligger litt bortgjemt, hvis du ikke er kjent i Trondheim.
Kjæmpe fin plass for bowling , billiard og snooker. Dem har også shuffleboard. Det e mulig og bestille mat og drikke mens man spiller også. Anbefales for små og store.
Personalet gjorde det de kunne for å gjøre bowlingen til en hyggelig opplevelse, meget bra service. Dette var dessverre det eneste positive med dette stedet. Få til ingen sitteplasser til å oppholde seg på under spillet. Banene og anlegget var slitt. De hadde en slitt renne til barna som vi måtte låne/dele med de som spilte på banen ved siden av. Mye støy i lokalet sammenlignet med andre bowlinghaller.
Møkkete plass som bærer stort preg av behov for opppussing. Skikkelig shady entre, fikk inntrykk av at vi var på vei inn i ei bule. Vår bowlingbane var defekt dessverre. Personalet ordnet riktig nok opp= god service
Enkel og grei bowlinghall. 12 baner av god kvalitet, god belysning og muligheter for discobowling. Plassen virker renslig og ryddig. Litt lite utvalg på mat og drikke, men ikke noe utenom det vanlige for en bowlinghall i denne prisklassen. Betalte litt over 200kr for 1 runde for 2 personer, inklusiv leie av sko. De tilbyr forøvrig også biljard, air-hockey og noen andre spillautomater.
Banen og det bowlingmessige er vel omtrent som det pleier, men rammen omkring det er heller så som så. Forferdelig inngang og enkel servering. Var her for 30 år siden. Har ikke skjedd så mye i mellomtiden.
Stort anlegg med Bowling, biljard ++. Hyggelig betjening. Vært der mange ganger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Dora 1 Bowling & Biljard med offentlig transport


Dora 160 meter
20
71
Losgata 280 meter
20
71
Lademoen stasjon 370 meter
R60
R70
Buran 450 meter
1
10
102
106
107
116
12
2
22
28
54
70
FB73
Strandveikaia 460 meter
20

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler