facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Drøbak Akvarium

Drøbak Akvarium
"Drøbak Akvarium er et akvarium i Drøbak i Frogn kommune. Akvariet som åpnet i 1995, har årlig omkring 35 000 besøkende og er tilrettelagt for barn. I Drøbak Akvarium finnes 14 akvarier, 2 store tanker og et berøringsbasseng med ulike typer dyr fra havet."
Adresse: Havnegaten 4 , Drøbak 1440, NO
Telefonnummer: 911 08 420
By: Drøbak
Rute: Havnegaten 4
Postnummer: 1440



relaterte søk: drøbak akvarium åpningstider, akvarium østlandet, akvarium oslo, drøbak turistinformasjon, risør akvarium, visit drøbak, akvariet i bergen, akvarier i norge
Anmeldelser
Ett fint, lite akvarium. Utrolig hvor mange og bra akvarier og avdelinger de har klart å få plass til og det kommer sikkert mer. Gir ett godt bilde av hva som befinner seg av liv i Drøbaksundet og Oslofjorden. Veldig hyggelig og høyt engasjert personal.
Akvariumet har en flott samling av lokal marin fauna. Veldig kult å kunne se alt det rare som lever i fjorden utenfor. Det er også en liten nakensnegl-utstilling, en livlig kveite, "hjemmeklekte" haiunger og livestream fra hummerhotell i sjøen rett utenfor akvariet! Fikk være med å trekke teiner på kaien utenfor. De ansatte var veldig greie og gode til å vise rundt. Knall dag!
Veldig kult for de minste og de som er nysgjerrig på hva som finnes av Liv i oslofjorden.
Veldig gøy for barna. Det var ikke stort der, men det var veldig fint for barna for da rakk dem ikke å gå lei. Mye forskjellig å se, alt fra rokke, forskjellige krabber, mange ulike fiskearter, sjøstjerner, åler, og andre fine fargerike skapninger som finnes her i havet plakater rundt omkring som gir informasjon om hva som er i di ulike akvariene. Fint sted.
Spennende for store og små. Litt lite kanskje men unger elsker stedet. Billig å komme inn. Et must for alle småbarnsfamilier
Uten tvil det akvariumet som er mest ikonisk, og det finner du i Drøbak. Fint for de aller minste om de ikke slutter å mase, og is-trikset er utløpt kan dere nyte en liten time i fiskenes verden. Parkeringsmuligheter finnes om dere kommer langveis fra, men ikke belag dere på at det er ledig.
Et helt utmerket sted å ta med barna. De har tre store åpne basseng og i et av de kan du ta og føle på fisk, sjøstjerner, kråkeboller og kreps.de har flere store lukkede akvarier med beskrivelser av inneholdet for de større barna som vi lære mer. Passer fra 1,5 år og oppover. En meget god samling av fisk fra Oslofjorden og rundt. Litt lite parkering utenfor så kan hende du må rusle litt. Koster 60kr per voksen. 40kr fra 4 til 14. Barn under 4 er gratis. Veldig fint for de minste. Anbefales på det varmeste. NB du blir litt våt av å ta i vannet. Ta med et tørkle for å tørke hendene.
Drøbak akvarium er et lite, men hyggelig akvarium ved havna i Drøbak sentrum. Vi har vært der flere ganger med barn i forskjellige aldre. Selv om det ikke tar så lang tid å gå gjennom, så er det alltid morro for barna å se dyrelivet på så nært hold. Et besøk her er fint å kombinere med en promenade langs brygga.
Dette stedet digget jeg mer en guttungen. 35 år og var i ekstase over de flotte kveitene og alle tingene jeg kunne ta på. Personalet er helt fantastisk også og forklarte og fortalte om de flotte fiskene, skalldyrene div div. Anbefales
Lite, koselig akvarium, entusiastiske medarbeidere. Kun fisk fra Oslofjorden. Er du heldig får du kanskje se på at de drar opp teinene på brygga utenfor!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Drøbak Akvarium med offentlig transport


Drøbak 80 meter
B21
Storgata 160 meter
500
500N
Drøbak torg 180 meter
500
500N
506
Grøndal 380 meter
506
Drøbak kirke 390 meter
500
500N
506

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Drøbak Akvarium.

Drøbak akvarier

åpningstider, plassering. Havnegaten 4 kart bykart, satellitt visning. Drøbak Akvarium adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Drøbak Akvarium. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Drøbak Akvarium med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler