facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dr.Dropin

Dr.Dropin
"Dr.Dropin Trekanten tilbyr tjenester innen allmennmedisin. Vi i Dr.Dropin ønsker å gjøre helsehjelp enklere, rimeligere og bedre for deg som trenger det. Helsehjelp når du trenger det."
Adresse: Knud Askers vei 20, 1383 Asker, Norway
Telefonnummer: +4724077701
By: Asker
Rute: Knud Askers vei 20
Postnummer: 1383


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: Dr dropin åpningstider, Dr dropin Sandvika, Dr dropin Majorstuen, Dr dropin Bislett, Dr dropin Trondheim, Drop-in lege, Dr dropin Stavanger, Dr dropin Skøyen
Nærliggende lignende selskaper
Asker Endoskopiklinikk Asker Endoskopiklinikk 40 meter Dårlig opplevelse + en lege som ikke gidder å gjøre jobben sin. Måtte venter over en ...
Trekanten legesenter, Asker Trekanten legesenter, Asker 49 meter Under enhver kritikk at det har tatt over 4 måneder å få tak i en henvisning. Gjentat...
Løp- og Idrettsklinikken Løp- og Idrettsklinikken 91 meter Vurdering, behandling og diagnose med ultralyd av fot-, hel- og akillesskade. Etter å...
A-Medi A-Medi 189 meter Jeg dro til A- Medi for å få fjernet hår ved hjelp av laser. Jeg var svært fornøyd me...
Asker Øre, Nese Og Halsklinikk Asker Øre, Nese Og Halsklinikk 460 meter Betryggende lege med service på høy nivå. Hyggelige resepsjonister. Del av Drammen kl...
Anmeldelser
Absolutt svindel! jeg er ikke sikker på om kvinnene i hvit kappe var en lege eller kanskje hun var en renholder som lot til å være medisinsk spesialist. Hvis du er syk, finner du mer profesjonell hjelp hos dyrelegen enn her, eller hvis du liker å kaste bort penger og ikke får noe, legg de pengene i søppelbøtta, resultatet er det samme.
Dere reklamerer med allmennlege og legetjenester. Å ta i mot en pasient til konsultasjon som har skrevet at det gjelder sovetabletter, pas blir avvist , men må allikevel betale 700,- hvor står disse opplysningene som info hos dere? Godt gjemt ? Eller det står ikke noe sted? Dette virker uetisk! Skjerp dere! Og lær å se pasienten!
Hyggelig og sympatisk lege som jeg føler tok meg på alvor. Bra inntrykk
Så imøtekommende, snill og veldig dyktig! Kan bare anbefale. Tok prøve etter prøve for å sikre at alt er i orden. Følte meg i veldig trygge hender.
Kvalitativt legebesøk idag i Asker. En lege som tok seg tid og gav anbefalinger.
I dag torsdag 5. august trengte jeg legehjelp, men kom til stengt dør uten noen beskjed på døren. På nettet står det at dere holder pent til klb21.00 o dag. Det var første gang keg gikk til dere og det blir selvsagt den siste.
Utilgjengelig på lørdag formiddag både fysisk og via telefon. Har prøvd å bestille time på nett også drdropin.no, første mulighet for å komme var mandag.
Feil diagnose på meg og flere bekjente, og en venn fikk allergisjokk pga feil medisiner. Hørt masse dårlige opplevelser, styr unna!!
Nettsiden sa at ventetiden var 10 minutter for online videotime. Betalte 350 kroner og stod som nummer 2 i videokø i 30 minutter. Nettsiden instruerer meg til å IKKE forlate den, så jeg oppfattet det som at jeg ikke kunne forlate Google Chrome. Når det har gått en halvtime, og mobilen min er omtrent tappet for strøm gir jeg opp. Etter å ha sjekket lenken jeg fikk på sms får jeg informasjon om at forventet ventetid er 1 time og 45 minutter. Jeg betalte for dette her fordi det stod 10 minutter ventetid, føler meg lurt og mildere irritert.
Hyggelig lege, men virket litt usikker og uten særlig erfaring. Veldig ung! Ble ganske skuffet og kommer ikke til å benytte meg av dette igjen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Dr.Dropin med offentlig transport


Asker rådhus 20 meter
292
293
296
Asker rådhus 40 meter
Asker rådhus 70 meter
292
293
296
297
Trekanten 210 meter
Trekanten 210 meter
270
275
291
292
293
296
297

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler