facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Drømmebarn

Drømmebarn

Info

Kom å besøk oss på Sæter torg, hjertet av Nordstrand! Hos oss finner du de vakreste ting til barnerommet, stort utvalg klær, sko og perfekte gaver m mer!

Historie

Drømmebarn AS - Sæter, hjertet av Nordstrand.

Her finner du interiør, gaver, leker med mer til barn. I rolige omgivelser er du velkommen til en hyggelig handleopplevelse på Sæter. Vi ønsker at du skal kunne bruke den tiden du vil i butikken vår og kommer derfor til å legge til rette med lekekrok for barna, pappa/mamma-parkering for de som trenger en pust i bakken og god plass til å ta med seg vogn rundt i butikken.

Butikken åpnet dørene 1. mars 2017. Den tilhørende nettbutikken er også åpen! Så ta en titt på www.drommebarn.no eller kom innom oss på Sæter torg i dag :)

Adresse: Nordstrandveien 46, 1163 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22204040
By: Oslo
Rute: Nordstrandveien 46
Postnummer: 1163


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: drømmebarn åpningstider, barnebutikk sæter, drømmebarn rabattkode
Anmeldelser
Koselig barnebutikk med stort utvalg i forhold til størrelsen. Hyggelig personale.
Lekker butikk med masse gode merker. Både tøy, sko, interiør og leker til barna.
Fin butikk med god service, og et flott kundetoalett som var helt perfekt når 3 åringen begynte å trippe.
De ansatte gir en følelse av at de kjenner en da man går inn i butikken. Servicen er upåklagelig, og de fører mange pene klær til de små
Mye fint men kundeservice kan de ikke. Når du får skadet vare og de ikke svarer på Mail. Sendte heller ikke angrerettskjema med! Kommer aldri til å handle eller anbefale stedet, finnes et hav og seriøse nettsteder som man kan bruke!
Mye fint av både klær og utstyr, synd det alltid er så rotete der fordi de har for små lokaler
Masse fint til babyer/småbarn.
Oversatt av Google Veldig hyggelig service Original Bardzo miła obsluga
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Drømmebarn. Nordstrandveien 46 kart bykart, satellitt visning. Drømmebarn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Drømmebarn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Drømmebarn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler