facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Drømmereiser AS

Drømmereiser AS

Info

Drømmereiser sørger for at du får den beste reiseopplvelsen, enten det er bryllupsreise, firmatur, temareise, eller hva du føler er den beste reisemåten.

Historie

Drømmereiser sørger for at du får den beste reiseopplvelsen, enten det er bryllupsreise, firmatur, temareise, eller hva du føler er den beste reisemåten.

Vi gir personlig service og hjelper deg med å finne din drømmereise.

Drømmereiser - der dine drømmer blir virkelighet...



"Drømmereiser tilbyr sol og badeferie og skreddersydde opplevelser, for private og bedrifter. Vi arrangerer alle typer turer med fokus på de spesielle reisene og sørger alltid for at du får den beste reiseopplevelsen, enten det er familieferie, bryllupsreise, firmatur, jentetur med shopping, guttetur med fotballkamp eller temareise. Vi hjelper deg med reiser til eksotiske strøk, bryllupsreise, vielse i utlandet, feiring av «runde» årstall, den unike ferien du har drømt om.Drømmereiser sørger alltid for at du får at du får den beste reiseopplevelsen, uansett destinasjon og mål. Vi gir deg personlig service og skreddersyr din drømmeferie, med fokus på detaljene og personlig oppfølging."
Adresse: Udneskroken 148, 2150 Årnes
Telefonnummer: 63904909
By: Årnes
Rute: Udneskroken 148
Postnummer: 2150



relaterte søk: billige drømmereiser, min drømmereise, drømmereiser verdens mest fantastiske turer, drømmereisen tv2, drømmereiser 2018, drømmereise asia, drømmereise med barn, paradisreiser
Nærliggende lignende selskaper
Landsyn.no Landsyn.no 6 km Vi i Landsyn tilbyr alt innenfor firmaturer, gruppereiser, helgepakker, pakkereiser, ...
Anmeldelser
Vi fikk enestående bistand fra Drømmereiser og Veronica da vi på relativt kort varsel bestemte oss for å reise til Kenya. Magiske dager med safari og topp opplegg i Kenya ble kombinert med rolig avslutning på Seychellene, fantastisk - kunne ikke vært bedre. Super oppfølging fra start til slutt - takk Veronica! Drømmereiser kan absolutt anbefales :
Vi har fått fantastisk hjelp fra Drømmereiser og Karina da hele familien skulle til Maldivene. Det ble en lang prosess da Covid ødela for våre første planer, men Karina var veldig hjelpsom da vi var usikre når neste gang vi kunne få dratt. Reisepartneren de brukte på Maldivene var topp og vi ble møtt på flyplass og alt var i orden hele veien og oppholdet ble magisk. Vi håper å reise til tropiske strøk om ikke så lenge så da kontakter vi selvfølgelig Drømmereiser igjen. Anita
Benyttet Drømmereiser v/Karina ifm reise til Maldivene påsken 2022, og kunne ikke vært mer fornøyd. For en service og oppfølging fra start til slutt, utrolig bra! Anbefales på det sterkeste.
Drømmereiser levert kvalitet og service fra A til Å. Jeg har benyttet meg av flere reisebyråer de siste årene, men ingen er i nærheten av å levere slik Drømmereiser gjør. De svarer raskt, hyggelig og presist, alltid behjelpelige, finner løsninger og til konkurransedyktige priser.
Drømmereiser organiserte en fantastisk bryllupsreise for oss til Afrika!
Utrolig flinke, kjempe fornøyd. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler