facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Drammen Golfklubb

Adresse: Jarlsbergveien 457 , Drammen 3039, NO
Telefonnummer: 32 88 47 05
By: Drammen
Rute: Jarlsbergveien 457
Postnummer: 3039



relaterte søk: drammen golfklubb åpningstider, eiker golfklubb, holtsmark golf, kongsberg golf, imjelt golf, sande golfklubb, veien til golf drammen, kjekstad golf
Anmeldelser
Spennende bane. Bra treningsområde og fint klubbhus. Krevende hull, men absolutt et meget bra anlegg. Var der for første gang i år. Bra forhold. Blir mange spill her i år.
En krevende bane, med fantastisk natur. Absolutt en bane du skal prøve for å teste deg selv. Hull 18 vises her
Morsom og variert golfbane. En del blinde innspill som byr på utfordringer om det er første gangen man spiller banen. Relativt tung bane å gå, så litt mer behagelig å kjøre bil.
Upåklagelige forhold, raske og fine greener
Kjempefin bane og hyggelig betjening! Artig bane med fine hull, og god mat i kantinen. Det som trekker ned at proshop var nesten helt tom for varer når jeg var der sikkert fullt opp i ettertid samt uheldige baneforhold som resten av Norge. Var også elbil plasser, meget positivt!
Fantastisk bane meget god kvalitet på banen og svært hyggelig pro shop
En flott og god bane å spille golf på i fantastiske naturomgivelser i Skoger rett utenfor bykjernen i Drammen. Her kan du kose deg med magisk spill og en påtår i cafeen etter godt spill. Klokken kimer ved Hole in one. Og den kimer ofte en lørdag med godt vær
Flott beliggenhet med en fantastisk bane.
God bane og bra fasiliteter. Veldig opp og ned så bruk bil om du er dårlig til beins.
Veldig bra bane. Noe høydeforskjell på endel hull gjør runden til en fin trimrunde. Veldig gode greener og fairways. Runder innom klubbhus etter 9 hull for forfriskninger.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Drammen Golfklubb.

Drammen sportsklubber

åpningstider, plassering. Jarlsbergveien 457 kart bykart, satellitt visning. Drammen Golfklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Drammen Golfklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Drammen Golfklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler