facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dreambygg AS

Dreambygg AS
Adresse: Hovinveien 36, 3533 Tyristrand, Norge
Telefonnummer: 46 54 54 33
Stat: Buskerud
Distrikt: Ringerike
By: Tyristrand
Rute: Hovinveien
Husnummer: 36
Postnummer: 3533


åpningstider

mandag: 07:00–16:00
tirsdag: 07:00–16:00
onsdag: 07:00–16:00
torsdag: 07:00–16:00
fredag: 07:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Ganske fornøyd med utført arbeid på utbytting av vinduer på hele huset i Asker/Sætre. 19 vinduer og 2ndører ble byttet ut. Veldig god kommunikasjon underveis og vi klarte å løse alle utfordringer. Veldignhyggelig håndverkere og daglig leder. Anbefales!
Dreambygg har satt opp vår hytte på Høgevarde. Veldig fornøyd med hytta som er tegnet av meg og bygget av Dreambygg. Roland Mikelsons er veldig lett å samarbeide med. Dyktige håndverkere; både murere og snekkere. Fantastisk utført arbeid og god kvalitet. Fantastisk lett å samarbeide med, raske tilbakemeldinger, seriøst og veldig ryddig firma. Ville brukt de igjen :-
Har hatt Dreambygg AS til å utføre ulike tjenester på hytta vår på Tyristrand en måneds tid flytting og innsetting av ulike dører/vinduer, bygging av vegger og gulv, samt produksjon av en plassbygd sittebenknDreambygg er uten tvil det mest seriøse og pålitelige selskapet jeg har kjøpt håndverkertjenester fra; punktlige, hyggelige, profesjonelle, ryddige og svært dyktige fra første møte til arbeidet var avsluttet. Faktura var også veldokumentert med spesifikasjon og bilder av arbeidsprosessen. Er veldig fornøyd, kommer til å benytte Dreambygg igjen og kan anbefale selskapet på det sterkeste!
Trivelige pålitelige folk, raske og gode tilbakemeldinger, meget flinke snekkere, pris akkurat som avtalt på forhånd.nVi er kjempe fornøyde med jobben som ble gjort og kan på det varmeste anbefale Dreambygg.
Solid og høy kvalitet i alle ledd. Fikk skifta bunnsvill og andre råtastokker, retta opp og fundamentert hytta, skifta dør og vindu. Dreambygg stilte med feit malmfuru og proffe fagfolk.nTommel opp for folk som kan faget.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler