facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dressur Derby

Dressur Derby

Info

10-11 juni inviterer Majorplassen Ryttersportsklubb i samarbeid med Stall-K til DRESSUR DERBY på Kongsberg.

Historie

10-11 juni inviterer Majorplassen Ryttersportsklubb i samarbeid med Stall-K til DRESSUR DERBY på Kongsberg.

Dette blir en helg å sette av i kalenderen for alle med unghester fra 4-7 år. 2.helg i juni har blitt en tradisjon for ungheststevne arrangert av MRSK på Stall-K. Dette har vært et populært stevne hvor unghestene har kunnet konkurrere under svært gode forhold i starten av sin sportskarriere.
I år utvides konseptet til å omfatte uttak til Falsterbo. Klassene gjelder som kvalifisering til Breeders og Breeders Open. Klubben har lykkes med allerede å ha booket noen av Norges og Europas beste unghest dommere.
Det ligger an til gode premier. Så langt er kr 30.000.- skaffet i premiepotten.

Det vil bli bonuspremiering for de equipagene som vinner både Dressur Derby og Breeders finalen eller Stall-K's 4 års Cup.

Vi håper å se ryttere, trenere og alle unghest interesserte på Stall-K i juni!

Adresse: Drammensveien 150, 3612 Kongsberg, Norway
By: Kongsberg
Rute: Drammensveien 150
Postnummer: 3612


Nærliggende lignende selskaper
JA til basishall i Kongsberg JA til basishall i Kongsberg 3 km LIKE hvis du støtter ønsket om å få en Basishall i kongsberg!
Wennersborgbanen Wennersborgbanen 3 km Wennersborgbanen er Kongsberg kommunes nærmiljøanlegg som ligger ved siden av Wenners...
Kongsberg idretts- og svømmehall Kongsberg idretts- og svømmehall 3 km Sentrumsnær enkel sommercamping i Kongsberg. Rolig sted.
ACTIC Norge ACTIC Norge 3 km Veldig hyggelige og service innstilte ansatte. De hadde alltid gode råd å komme med n...
Skrim Idrettspark Skrim Idrettspark 4 km Et godt opparbeidet og vedlikeholt område
Stiftelsen Kongsberghallen Stiftelsen Kongsberghallen 4 km Vi trener friidrett i hallens tennisarena. Ďer kan vi maksimalt løpe 40m rett frem. D...
Idrettsparken, Kongsberg Idrettsparken, Kongsberg 5 km Gammel og umoderne. På dette områdt ligger Kongsberg langt tilbake.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler