facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DrivhusSenter

DrivhusSenter

Info

Drivhus vanningsysstem Hageslange



"Vårt største ønske er å kunne tilby drivhus og tilbehør av høy kvalitet til svært gunstige priser. Vi ønsker at flere skal oppleve den gleden det er å eie et drivhus som gir det beste klimaet til det du måtte ønske å dyrke.Alt ned til den minste detalj er nøye gjennomtenkt hos oss; det skal være enkelt, trygt og prisgunstig å handle hos oss. Våre leverandører er utvalgt med tanke på det høye kvalitetsnivået vi ønsker å tilby våre kunder. Vi får våre produkter direkte transportert fra fabrikken og det er derfor ingen dyre mellomledd.Du vil oppleve oss som et firma som har personlig kontakt med og oppfølging av våre kunder."
Adresse:
Telefonnummer: +4746258454
By: Flateby



relaterte søk: Drivhus til salgs, Kristiansen Drivhussenter, Solid veksthus, Drivhus best i test 2019, Rabattkupong Drivhussenter, isakveien 70, 2004 lillestrøm, Hageidyll, Drivhusvarmer
Anmeldelser
Dårlig manual, feil deler, useriøst firma som fjerner anmeldelser på Facebook så lenge folk ikke er fornøyd. Lær dere produktet dere selger, og sjekk at ting stemmer overens!!! Så jeg anbefaler folk å kjøpe drivhus andre steder. Når det er snakk om så mange 1000 kr brukt er det ikke gøy når det er mangelfult og dårlig.
Useriøs. Uforståelig manual på engelsk. Veggene må skjæres av kjøper. Ingen av delene er merket. Brukte mere tid på å tyde manual og tette med silikon enn faktisk bygging. Varen ble levert med manglende deler og forskjellige deler fra manual beskrivelse. Styr unna!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til DrivhusSenter med offentlig transport


Flatebysenteret 280 meter
350
Flatebysenteret 280 meter
3071
350
Flatebysenteret 300 meter
Flatebysenteret 370 meter
3071
350
Hagenveien 500 meter
3071
350

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler