facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Droneservice

Droneservice

Info

Droneservice tilbyr blant annet profesjonell film og fotografering med drone, i tillegg til pilotutleie. Våre piloter er godkjent av Luftfartstilsynet i klassene RO1/RO2/RO3. Våre tjenester tilbys til privat- og bedriftsmarkedet.



"Håland Drone TjenesterBedriften er et enkeltperson foretak, som startet opp i midten av oktober 2022. Bedriften består av Kristoffer Håland som daglig leder og pilot i klasse A1/A3.​Jeg reiser rundt der kunden ønsker å ta bilde, om det er en bolig, eller en fin utsikt, men i hovedsak rundt Agder. Alt utenfor , koster 100kr ekstra pr mil."
Adresse: Støleveien 263, 4887 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 99480889
By: Grimstad
Rute: Støleveien 263
Postnummer: 4887


Anmeldelser
Imponert! Etter kort tid ankom de som planlagt og gjennomførte som avtalt. Fikk fantastisk kvalitet og veldig hyggelig forklaring og hjelp. Svært engasjert personell som leverte langt over forventning. Anbefaler videre og kommer garantert til å bruke dem videre.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler