facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DS Hestmanden

DS Hestmanden

Info

Hestmanden er det eneste gjenværende handelskipet som seilte gjennom begge verdens kriger. Skipet ble bygd i 1911 og er er nå blitt til et museumsskip som minnesmerke for krigseilerne.

Historie

Norsk krigsseilermuseum

DS Hestmanden seilte i over 50 år, og er det eneste gjenværende norske handelsskipet som seilte under begge verdenskrigene. Skipet som ble bygget i 1911, er i kraft av sin historie et enestående kulturminne fra den norske handelsflåten. DS Hestmanden er en verdig representant for norsk skipsbygging og sjøfart, og gir oss en enestående mulighet til å formidle maritim historie. Skipet er nå blitt et museumskip og et minnesmerke for krigsseilerne.

DS Hestmanden har ikke gått for egen maskin siden hun gikk i opplag i 1964, men skal etter hvert seile igjen for egen maskin. .

Sommeren 2017 vil skipet være tilgjengelig for publikum hver dag fra 1. juli til 31. juli, og deretter på Arendalsuka i Arendal.

Inngang: Voksne 90,- Barn 40,-.

Adresse: Sjølystveien 2, Kristiansand, Norway
By: Kristiansand
Rute: Sjølystveien 2



relaterte søk: hestmanden åpningstider, hestmanden museum, hestmandens venner, hestmanden lillesand, hestmanden stokmarknes, ds hestmanden bergen, arendalsuka hestmanden, hestmannen skip
Nærliggende lignende selskaper
Gimle Gård Botaniske Hage Gimle Gård Botaniske Hage 2 km Utrolig fin plass. Mye å se på både for de store og de små. Vi hadde desverre ikke ti...
Anmeldelser
Dette er nok et av de aller beste museum i Norge, skipet er nydelig holdt og filmen de spiller fremme i lasterommet er strålende. Anbefales på det sterkeste
Flott att transport delen av Verdens krig nr 2 , blir tatt vare på. Så skuta i Tromsø og det var som en tidsmaskin hadde tatt meg mange , mange år , tilbake! Nydelig Skute ifra Norge. Hilsen Sten Jenssen.
Tusen takk for muligheten til å besøke dere, på deres tur innom Larvik. Historie er ikke 50 sider i kapittelet " Norge i krig". Den lever, og blir gjort levende mellom ett ukjent antall gratis arbeidstimer, av noen som forstår hva det betyr. Noen av mannskapet her har erfart å seile sammen med krigseilere, noe som gjør det hele enda mer levende enn film og mulighet til å søke i krigseilerregistret under dekk. Takk for hyggelig samtale Arild, og alle dere andre.
En fantastisk restaurert båt og en veldig flott og sterk minnesamling og historie både om båten og krigsseilerne. Her er det lagt ned mye tid i båten og på å prøve å få frem litt av hva krigsseilerne opplevde. Kan virkelig anbefale å ta turen ombord om du har anledning, det er virkelig verdt det. Få med deg filmen dem viser også, det er en sterk skildring som virkelig gjør inntrykk på en.....selv om det bare er en liten del av hva krigsseilerne opplevde. Som sagt tidligere har dem lagt mer mye arbeid i å restaurere båten, tar du turen innom maskinrommet får du se en imponerende og flott restaurert dampmotor.
fantastisk plass til deg som er interessert i båt .og historie . ble tatt i mot av en super hyggelig dame som jobba der trur hun het ida også fikk vi en omvisning rundt . hvordan båten ble pussa opp osv . også fikk vi en tur innom hestmanden . ble tatt i mot av en veldig veldig hyggelig eldre man. fikk sett alt fra motorrommet til lugar . for en fantastisk opplevelse . det er over absolutt alt forventinger . dagen ble helt topp . dette er minne for livet.
Flytende museum!! Skuta overlevde 2 verdenskrigerkrigerHedrer våre krigsseilere. Håper å få komme ombord engang.
Veldig hyggelige og engasjerte folkBesøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Likte alt det gamle tingene å hvordan det er så fint inniBesøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesJa
Mye historie her
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler