facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DSD Deluxe Norge

DSD Deluxe Norge

Info

Profesjonelle kosmetiske og terapeutiske produkter for hår og hodebunn

Historie

DSD Pharma Norge AS er eksklusiv distributør av Divination Simone De Luxe (DSD) produkter. DSD sine produkter er i en særklasse når det gjelder bruk av innovative aktive ingredienser, og tilbyr et komplett behandlings opplegg for hår problemer for barn, kvinner og menn.

Divination Simone De Luxe har over 30 års produkt erfaring i bransjen.

DSD De Luxe er kosmetiske produkter, og som har medisinske effekter, men de gir også en følelse av nytelse og komfort som er karakteristisk for høykvalitets kosmetikk.

Adresse: Parkveien 27, 1405 Langhus
Telefonnummer: 921 47 880
By: Langhus
Rute: Parkveien 27
Postnummer: 1405



relaterte søk: Dixidox de luxe
Nærliggende lignende selskaper
Beauty Key Beauty Key 711 meter
Clinique Unique Langhus- Hud og Kroppsterapeut -Paula Velásquez Clinique Unique Langhus- Hud og Kroppsterape... 2 km Veldig bra! kommer igjen :
Anmeldelser
Var positivt overrasket å se at det finnes en butikk som selger Beaute Mediterranea i Norge. Gode priser, enkel navigering og rask levering. Skal sikkert handle mer herfra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler