facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Duga Byggkorn

Duga Byggkorn

Info

DUGA byggkorn - sunt og smakfullt. Duga holder deg mett lenger, og er et næringsrikt byggkorn med dokumentert helseeffekt. Kostfiberet betaglukan regulerer kolesterol og blodsukker.

Historie

Duga byggkorn gjør det enklere for deg å velge et sunnere alternativ.

Produkter av Duga byggkorn finner du i NorgesGruppen/Meny og i REMA 1000, samt i den flotte Gullbygg-serien til Coop.
DUGA er en ny generasjon matbygg med dokumentert helseeffekt. Duga byggkorn er spesielt rikt på kostfiberet betaglukan, som har god effekt på kolesterol og blodsukker og som holder deg mett lenger. Med stor respekt for kvalitet og tradisjoner har utvalgte bønder i Østfold dyrket frem dette kornet som er optimalt med tanke på smak og næringsinnhold for mennesker.

Forskning viser at betaglukan fra bygg aktivt reduserer kolesterolnivået i blodet og er med på å begrense blodsukkerstigningen etter et måltid. Duga byggkorn er også rik på antioksidanter, og inneholder gunstige fettsyrer og verdifulle næringsstoffer som er godt for kroppen.

Adresse: Bankveien 2, 1580 Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 92270690
By: Rygge
Rute: Bankveien 2
Postnummer: 1580


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Duga radar
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Duga Byggkorn.

Rygge mat- og drikkebedrift

åpningstider, plassering. Bankveien 2 kart bykart, satellitt visning. Duga Byggkorn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Duga Byggkorn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Duga Byggkorn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Circle K RYGGE Circle K RYGGE 2 km Det finnes vel ingen verre måte å starte dagen på enn å komme inn her å bli ekspedert...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler