facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dyranut Fjellstova

Dyranut Fjellstova
Adresse: Dyranut Hardangervidda, 5783 Eidfjord
Telefonnummer: 53665716
By: Eidfjord
Rute: Dyranut Hardangervidda
Postnummer: 5783



relaterte søk: dyranut fjellstove åpningstider, halne fjellstova, dyranut til salgs, kari dyranut, dyranut turisthytte til salgs, turer fra dyranut, dyranut webkamera, dyranut kart
Anmeldelser
Da uhellet var ute, en måtte ha hjelp i løypen, vertskapet på Dyranut hentet pasienten med snøscooter, rekvirerte sykebil m/lege, resten av gjengen ble servert ferske lapper m/rømme og syltetøy + varm kaffe. Tusen takk, det var nydelig, og det gikk bra med pasienten. Fantastisk vertskap, slike har vi bruk for i fjellheimen.
Det var fantastisk mat & god service
Koselig atmosfære og god mat, kan anbefales.
God mat og fine rom med egen peis.
Trivelig betjening. Veldig pent, ryddig og rent. Litt vanskelig å holde 1m avstand nå i disse Korona-tider der inne. Masse folk. God middag. Litt dyrt, men verdt det da de bruker gode råvarer.
Hyggelig vertskap og god mat!
Svært hyggelig betjening. God mat, spesielt fjellburger. Lunt i solveggen ute. Kommer gjerne igjen.
Flott sted med trollkjerring i fjellet
Spiste middag her på vei over Hardangervidda. Veldig god mat og utrolig hyggelige ansatte! De passet på at vi hadde alt vi trengte og at vi var fornøyd med maten. Spiste kjøttkakene, og de anbefales! De hadde blant annet karbonadesmørbrød, suppe, fisk og fjellburger. Veldig fint innredet, så man får følelsen av å være på hytta.
Nydelig mat, koselig sted og god service!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler