facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg

Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg

Info


Vi ble etablert april 2009. DNK er en 100% frivillig omplasseringsorganisasjon. Avdelingen dekker Kongsberg, Notodden og omegn. DNK jobber hovedsakelig med hjemløse dyr, vi kjemper for å forbedre dyrenes rettigheter og gir hjemløse dyr en ny sjanse.

Historie

Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg ble etablert april 2009. Avdelingen vår dekker Kongsberg, Notodden og omegn. Vi mottar ingen statlig støtte og alt arbeidet som gjøres utføres av frivillige. Styret vårt består av seks frivillige styremedlemmer. Dyrebeskyttelsen er en stemme for de stemmeløse - dyrene. Vi arbeider for å forebygge hjemløshet blant alle dyr, for å forbedre dyrenes rettigheter, og for å sørge for at hjemløse dyr får en ny sjanse hos gode trygge hjem. Vi opererer med fosterhjem og er en omplasseringsorganisasjon. Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg er en del av den landsdekkende organisasjonen Dyrebeskyttelsen Norge.

Vi har egen Instagram konto hvor du kan følge hverdagen til våre dyr :DnKongsberg

Adresse: Postboks 836, 3606 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 47243271
By: Kongsberg
Rute: Postboks 836
Postnummer: 3606



relaterte søk: dyrebeskyttelsen drammen, omplassering hund, dyrebeskyttelsen hønefoss, dyrebeskyttelsen oppland, dyrebeskyttelsen oslo, dyrebeskyttelsen ringerike, omplassering katt kongsberg, dyrebeskyttelsen kattunger
Anmeldelser
Bøyer meg i støvet,dere jobber godt,har lest avisene
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg.

Kongsberg ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Postboks 836 kongsberg dyrebeskyttelse kart bykart, satellitt visning. Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dyrebeskyttelsen Norge Kongsberg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler